ISTQB®, iSQI®, Scrum ja ketteryys

ISTQB®

International Software Testing Qualifications Board (ISTQB®) -sertifiointitasoja on kolme; Perustaso (Foundation Level), Jatkotaso (Advanced Level) ja Asiantuntijataso (Expert Level). Tarjoamme sertifiointiin valmistavia kursseja sekä Foundation- että Advanced-tasolla suomeksi ja englanniksi sekä asiakaskohtaisina toteutuksina että julkisina kursseina yhteistyökumpanimme Sovelton kautta. Näitä ovat mm. Foundation in Sofware Testing, Agile Tester, Advanced Test Manager, Advanced Test Analyst ja Advanced Technical Test Analyst. Olemme ISTQB:n Platina-kumppani.

iSQI®

Koulutusten tavoitteena on sertifiointi liittyen ketteriin menetelmiin. iSQI-tarjontaamme kuuluu esimerkiksi Certified Agile Essentials (CAE), joka keskittyy ketterien menetelmien perusteisiin, sekä Certified Agile Tester (CAT), joka keskittyy erityisesti ketteriin testeihin. Nämä kurssit järjestetään suomeksi tai englanniksi, mutta kurssimateriaali ja tentti ovat englanninkieliset.

Scrum ja ketteryys

Tarjoamme mm. Scrum Master, Scrum Product Owner, Scrum Foundations -kursseja, sekä useita ketterään ajattelutapaan, käyttäjätarinoihin ja Leaniin valmistavia kursseja.

Testaustyökalut, testausautomaatio ja DevOps

Pidämme kursseja sekä testaustyökalujen valinnasta, DevOpsista, pilviteknologioista, testausautomaation perusteista että varsinaisesta eri testaukseen liittyvien työkalujen käytöstä. Esimerkiksi Robot Framework Basics ja Robot Framework Advanced sekä näiden tueksi Python-ohjelmoinnin perusteet ja Selenium WebDriverin käyttö ovat erittäin suosittuja kursseja. Muita esimerkkejä tarjonnastame ovat JMeter, HPE QualityCenter, HPE UFT ja Meliora TestLab -kurssit. Koulutamme ja tuemme kaikkien teknologiakumppaneittemme työkaluja: HPE, IBM, Micro Focus / Borland, Microsoft, Atlassian, Meliora, Conformiq, Oracle, Assure, CA Technologies, Amazon, Nebula.

Testauksen sertifiointiin tai työkaluhin liittyvien kurssien lisäksi kanssamme voi testausta oppia lukuisien eri kurssien kautta, jotka sopivat eri rooleille. Esim. Ketterä ja Tutkiva testaus -kurssit, Testausprosessin kehittäminen, Testauksen perusteet, Testitapaussuunnittelu, Mobiilitestaus ja Testauksen hallinta ja Ei-toiminnallinen testaus ovat suosittuja kursseja. Ei sovi myöskään unohtaa ISO-29119 testausstandardiin perehdyttävää kurssia.

DevOps Agile Skills Association DASA

Koulutamme myös sertifiointiin johtavia DevOps-kursseja, joita koordinoi DASA. Erityisesti DevOps Fundamentals kurssi sopii kaikille, joita DevOps eli jatkuvaan julkaisuun pyrkiminen koskettaa.

Ota yhteyttä
Kari Kakkonen
Director of Training, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Oma kurssisi

Tarvitsetko koulutusta asiasta, josta emme vielä tarjoa kurssia? Haasta meidät kehittämään sellainen! Meillä todennäköisesti onkin jo kyseinen kurssi tai sen ainekset osana laaja koulutustarjontaamme. Yksi suosittu kurssimuotomme onkin "Testauskurssi juuri sinun organisaatiossasi", jossa sisältö räätälöidään istumaan organisaatiosi testauskulttuuriin.

Alkuun