Pilvisiirtymä

Mahdollista liiketoimintasi kestävyys

Hyödynnä digitaalisen transformaation mahdollistamat liiketoimintaedut siirtämällä työkuormat ja liiketoimintakriittiset sovellukset pilveen. Olipa sitten kyse uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä, uusien markkinoiden valloittamisesta tai paremman asiakaskokemuksen luomisesta, työkuormien siirtäminen pilveen antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Kun vähennät kuormitusta oman infrastruktuurin ylläpidosta, pilvialustat, kuten AWS ja Microsoft Azure, mahdollistavat maksimaaliset tulokset nopeiden innovointien ja hallittujen ratkaisujen avulla. 

Toteutamme saumattoman ja turvallisen pilvimigraation ja -modernisaation ketterästi ja kustannustehokkaasti niin, että parannat organisaatiosi tuottavuutta ja saat kustannussäästöjä. 

Pilvisiirtymä etenee vaiheittain 

Arkistohylly auringossa

Arviointi

Pilvimigraatio aloitetaan kokonaisvaltaisella migraatioarvioinnilla ja suunnitteluvaiheella. Näin varmistamme sujuvan pilvimigraation ja saamme kattavan käsityksen liiketoimintasi nykyisistä digitaalisista ympäristöistä. Arvioinnin avulla tunnistamme ja korjaamme mahdolliset liiketoimintasi valmiuteen liittyvät vajeet ja samalla varmistamme organisaatiollesi sujuvan pilvimigraatiomatkan. 

usea henkilö suunnittelemassa toimistossa

Valmis suunnitelma

Arvioinnin jälkeen saat yksityiskohtaisen käyttöönotto- ja migraatiosuunnitelman. Suunnitelma sisältää ehdotetun migraation ja modernisaation vaiheet ja liiketoimintahuomiot (business case complete) aikatauluineen sekä toteuttamisen käytännössä. Työskentelemme rinnallasi joka askeleella kuten parhaimmat kumppanit tekevät. 

Siirtyminen pilvipalveluun

Siirrämme ja modernisoimme työkuormat varmasti ja turvallisesti pilveen palveluiden käyttökatkokset minimoiden. Hyödynnämme pilvenhallintatyökaluja, jotka vastaavat pilvimigraatiosi tarpeita ja vaatimuksia. Asiantuntemuksemme avulla varmistamme organisaatiollesi saumattoman ja sujuvan pilvimigraation, jonka jälkeen yrityksesi on valmis hyödyntämään pilvipalveluiden tarjoamia etuja. 

monta valaisisinta hämärässä huoneessa

Optimointi

Pilvisiirtymän jälkeen tarjoamme uusille ja moderneille pilvipohjaisille toiminnoillesi kattavia ja liiketoimintasi tarpeisiin mitoitettuja ratkaisuja:  

 

  • pilven integrointityökalut 
  • ympäristöjen hallinta 
  • pilvialustojen hallintamallit 
  • tietoturvallisuuspalvelut 
  • testauksen ja luotettavuuden palvelut 
  • ketterä sovelluskehitys 
  • kustannusten ja prosessien optimointiin liittyvät palvelut

Lataa oppaasi pilvimatkalle

Pilvipalveluntarjoajat huolehtivat infrastruktuurin ja työkalujen päivityksistä ilman erillistä laskutusta. Modernien pilvipalveluiden käyttöönotto myös edistää resurssien tehokkaampaa käyttöä ja siten vähentää energiankulutusta.

Edessäsi on matkaopas kohti modernia, vastuullista ja kustannustehokasta pilvitekemistä. Tähän oppaaseen olemme keränneet yleisimmät sudenkuopat, joita kohdataan pilvimatkalla, sekä parhaat vinkit niiden välttämiseen.

Ota yhteyttä
Jani Koivulainen
Head of Offering, Principal Consultant, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun