Kustannustehokkuutta ja turvallisuutta

Microsoft Azure Data Platform tarjoaa kustannustehokkaan, turvallisen ja lähes rajattomasti skaalautuvan tavan lukea sisään, tallentaa ja käsitellä dataa liiketoiminnan kaikkiin tarpeisiin. Azure Data Platform sisältää kaikki tarvittavat datan sisäänluvun, tallennuksen ja käsittelyn työkalut - monesti jo yrityksessä olemassa olevan Azure-alustan sisällä. Teknologia- ja prosessiarkkitehtuuri säilyy selkeänä yhdessä paikassa. Tarvittava IT-arkkitehtuuri saadaan muodostettua Azuressa hyvin nopeasti ilman korkeita investointeja IT-infrastruktuuriin ja palvelimiin.

Integraatiot ja datan tallennus

Integraatiot ovat helppoja toteuttaa valmiita yhteystapoja käyttäen, ja data voidaan tallentaa alustalle eri muodoissa riippuen liiketoimintatarpeista. Isojenkin datamassojen tallennus on erittäin kustannustehokasta. Dataa on tarvittaessa mahdollista säilyttää pitkiäkin aikoja – tämä sallii virheiden korjaamisen ja raportoinnin historiassa taaksepäin.

Datan käsittely

Dataa voidaan käsitellä tehokkailla tavoilla ja tämän jälkeen data voidaan tarjoilla raportoinnin ja visualisoinnin käyttöön saman alustan sisältä. Azure Data Platformin käyttöönoton jälkeen kaikki data sijaitsee samassa paikassa helposti ja turvallisesti liiketoiminnan saavutettavissa. Data-alusta on myös erittäin vakaa ja datan laatu voidaan paremmin varmistaa käyttäen keskitettyä alustaa

Teknologiat

  • Azure Data Factory
  • Azure Synapse Analytics
  • Azure Databricks
  • Azure Purview
  • Data Lake Analytics
  • PowerBI

Gold Microsoft Partner_1.png

Ota yhteyttä
Markku Haukijärvi
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun