Mikä on AWS?

AWS koostuu laajasta joukosta erityyppisiä palveluja, kuten tietokannat, virtuaalipalvelimet tai tallennustila. Myös erilaisiin analytiikkatarpeisiin löytyy nopeasti käyttöön otettavia palveluita. Näistä voidaan valita asiakkaan kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvimmat palvelut. AWS:n palvelut ovat kehityksen kärjessä ja niihin tuodaan jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Näiden palvelujen käyttäjät pystyvät nopeasti ottamaan käyttöön uudet teknologiset innovaatiot ilman niiden taustalla olevaa monimutkaisuutta.

Kustannukset vain käytetystä palvelusta

Palvelujen kapasiteettia voidaan muuttaa tarpeen mukaan ja kustannukset kertyy tyypillisesti vain käytetystä kapasiteetista. Asiakkaamme ovat yleensä yllättyneitä, kuinka kustannustehokkaisiin ratkaisuihin tällä päästään. Samalla ratkaisulla voidaan kuitenkin tarvittaessa palvella paljon suurempia datamääriä tai käyttäjiä, jos se myöhemmin tulee tarpeelliseksi, ilman suuria muutoksia toteutuksessa.

Tietoturvan taso on huippuluokkaa

AWS:n palvelut ovat monen kriittisen palvelun taustalla. Niiden tietoturvan takaamiseksi palvelujen fyysisen infrastruktuurin rakentaminen ja teknisen arkkitehtuurin miettiminen ovat vaatineet valtavia investointeja, joihin pienemmillä paikallisilla toimijoilla tai yksittäisillä yrityksillä ei ole mahdollisuutta vastata. Palvelujen tietoturvaa valvotaan ja testataan jatkuvasti.

AWS-pilvipalveluun siirtyminen: Lähes kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää

Lue oppaastamme lähes kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää AWS-pilvipalvelun siirtymisestä, siirtymisstrategian suunnittelusta AWS-kumppanin kanssa työskentelyyn.

Tässä AWS-pilvipohjaisen migraation 101-oppaassa käsittelemme:

  • Miksi siirtyä AWS-pilveen?
  • AWS-pilvipohjaisen migraation kustannukset ja ROI
  • AWS-pilvipalvelun migraatioskenaariot ja -strategiat
  • Miten onnistunut AWS-pilvipalvelun migraatio tehdään
  • Tärkeimmät pilvipalvelumigraation haasteet ja niiden voittaminen
  • Työskentely AWS-kumppanin kanssa

 

Opas on englanninkielinen.

Ota yhteyttä
Markku Haukijärvi
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun