Liiketoiminta-analytiikan (historiassa ehkä paremmin tunnetun Business Intelligencen, BI:n), avulla pyritään löytämään, tuottamaan, jalostamaan ja hyödyntämään dataa, joka tuo liiketoiminnalle arvoa. Se auttaa organisaatiota suoriutumaan paremmin ja olemaan entistä data-ohjautuvampi liiketoiminnan kehittämisen ja kriittisten toimintojen osalta.

Liiketoiminta-analytiikka on keskeinen osa tämän päivän organisaation johtamista. Sen avulla muutat liiketoimintasi historiadatan yrityksesi keskeisimmiksi KPI:ksi, oivalluksiksi, raporteiksi ja dashboardeiksi, jotka tukevat yrityksesi tärkeimpiä toimintoja. Liiketoiminta-analytiikan avulla liiketoimintasi data on aina saatavilla ja ajantasaista.

Liiketoiminta-analytiikka auttaa johtamaan data-ohjautuvaa organisaatiota ja tekemään parempia päätöksiä jakamalla yrityksesi liiketoimintapäättäjille parempaa ymmärrystä ja uusia tärkeitä oivalluksia. Parempi ymmärrys johtaa parempaan tuottavuuteen, suoritukseen ja sitä kautta tulokseen. Mahdollistamalla liiketoiminnan päättäjille pääsyn tietoon, he voivat itsenäisesti vastata isoon osaan omia kysymyksiään.

Näin voimme auttaa

  • Konsultointi ja yhteiskehittäminen
  • Analytiikan teknologiat ja työkalut
  • Datan visualisointi, dashboardit ja itsepalvelu-analytiikka

Autamme asiakkaitamme konsultoimalla ja yhteiskehittämisen avulla. Käytämme markkinoiden parhaimpia analytiikan teknologioita ja työkaluja. Kokeneet analytiikkakonsulttimme herättävät asiakkaidemme liiketoiminta-analytiikan eloon datan visualisoinnin, dashboardien ja itsepalvelu-analytiikan avulla.

Ota yhteyttä
Jyri Lintunen
Sales Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun