Liiketoiminta-analytiikan (historiassa ehkä paremmin tunnetun Business Intelligencen, BI:n), avulla pyritään löytämään, tuottamaan, jalostamaan ja hyödyntämään dataa, joka tuo liiketoiminnalle arvoa. Se auttaa organisaatiota suoriutumaan paremmin ja olemaan entistä data-ohjautuvampi liiketoiminnan kehittämisen ja kriittisten toimintojen osalta.

Liiketoiminta-analytiikan avulla liiketoimintasi data on aina saatavilla ja ajantasaista. Se auttaa johtamaan data-ohjautuvaa organisaatiota ja tekemään parempia päätöksiä jakamalla yrityksesi liiketoimintapäättäjille parempaa ymmärrystä ja uusia tärkeitä oivalluksia. Parempi ymmärrys johtaa parempaan tuottavuuteen, suoritukseen ja sitä kautta tulokseen. Mahdollistamalla liiketoiminnan päättäjille pääsyn tietoon, he voivat itsenäisesti vastata isoon osaan omia kysymyksiään.

Näin voimme auttaa

  • Konsultointi ja yhteiskehittäminen
  • Analytiikan teknologiat ja työkalut
  • Datan visualisointi, dashboardit ja itsepalvelu-analytiikka

Autamme asiakkaitamme konsultoimalla ja yhteiskehittämisen avulla. Käytämme markkinoiden parhaimpia analytiikan teknologioita ja työkaluja. Kokeneet analytiikkakonsulttimme herättävät asiakkaidemme liiketoiminta-analytiikan eloon datan visualisoinnin, dashboardien ja itsepalvelu-analytiikan avulla.

Matkaopas kohti modernimpaa analytiikkaa

Tämä opas on sinua varten, jos ymmärrät datan hyödyt, mutta analytiikka ei vielä palvele liiketoimintasi tarpeita. Loikka modernimpaan vaatii tahtoa datan hyödyntämiseen!

Ota yhteyttä
Markku Haukijärvi
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun