Data-analytiikalla tarkoitetaan raakadatan muuntamista käyttökelposeksi tiedoksi tutkimalla, jalostamalla ja hyödyntämällä sitä uudella tavalla. Datan muuntaminen käyttökelpoiseen, visuaaliseen muotoon auttaa yritystäsi ymmärtämään toimintaympäristöään paremmin ja paljastamaan kokonaan uutta tietoa. Data-analytiikan avulla voit saada yrityksellesi merkittävää kilpailuetua.

Poikkeamien huomaaminen, tai uusien kaavojen löytäminen datasta voi luoda uusia innovaatioita, uusia bisnesmahdollisuuksia tai parantaa toiminnan tehokkuutta ja laatua. Itsenäisen data-analytiikan mahdollistaminen antaa työntekijoillesi avaimet hyödyntää dataa jokapäiväisessä päätöksenteossa parantaen paitsi prosesseja, myös työn mielekkyyttä.

Näin voimme auttaa

 

  • Konsultointi ja yhdessä kehittäminen
  • Modernit työkalut ja teknologiat, sekä alan parhaat käytännöt
  • Itsepalvelu-analytiikka, edistynyt analytiikka
  • Osaamisen kehittäminen ja koulutukset

Autamme organisaatiotasi konsultoinnin ja yhdessä kehittämisen avulla. Käytämme työssämme alan viimeisimpiä teknologioita ja parhaita käytäntöjä. Itsepalveluanalytiikka ja edistynyt analytiikka ovat data-analytiikan perusta. Ilman osaamisen kehittämistä ja koulutusta, data-analytiikka on vain yksi trendisana muiden joukossa.

Ota yhteyttä
Markku Haukijärvi
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun