Data-analytiikalla tarkoitetaan raakadatan muuntamista käyttökelposeksi tiedoksi tutkimalla, jalostamalla ja hyödyntämällä sitä uudella tavalla. Datan muuntaminen käyttökelpoiseen, visuaaliseen muotoon auttaa yritystäsi ymmärtämään toimintaympäristöään paremmin ja paljastamaan kokonaan uutta tietoa. Data-analytiikan avulla voit saada yrityksellesi merkittävää kilpailuetua.

Poikkeamien huomaaminen, tai uusien kaavojen löytäminen datasta voi luoda uusia innovaatioita, uusia bisnesmahdollisuuksia tai parantaa toiminnan tehokkuutta ja laatua. Itsenäisen data-analytiikan mahdollistaminen antaa työntekijoillesi avaimet hyödyntää dataa jokapäiväisessä päätöksenteossa parantaen paitsi prosesseja, myös työn mielekkyyttä.

Näin voimme auttaa

 

  • Konsultointi ja yhdessä kehittäminen
  • Modernit työkalut ja teknologiat, sekä alan parhaat käytännöt
  • Itsepalvelu-analytiikka, edistynyt analytiikka
  • Osaamisen kehittäminen ja koulutukset

Autamme organisaatiotasi konsultoinnin ja yhdessä kehittämisen avulla. Käytämme työssämme alan viimeisimpiä teknologioita ja parhaita käytäntöjä. Itsepalveluanalytiikka ja edistynyt analytiikka ovat data-analytiikan perusta. Ilman osaamisen kehittämistä ja koulutusta, data-analytiikka on vain yksi trendisana muiden joukossa.

Matkaopas kohti modernimpaa analytiikkaa

Tämä opas on sinua varten, jos ymmärrät datan hyödyt, mutta analytiikka ei vielä palvele liiketoimintasi tarpeita. Loikka modernimpaan vaatii tahtoa datan hyödyntämiseen!

Ota yhteyttä
Markku Haukijärvi
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun