Etsitkö RPA-opasta? Tutustu pelikirjaan - lataa omasi

Ohjelmistorobotiikka (RPA) muuttaa muotoaan ja laajentuu vauhdilla kohti älykästä automaatiota. Tiedätkö, mitä on otettava huomioon matkalla RPA:sta älykkääseen automaatioon? 

Vastauksia saat lataamalla johdannon RPA-pelikirjaan!

 

 

Case video: Berner

Jaakko-robotti on Bernerillä täysivaltainen tiimin jäsen, joka käsittelee verkkokauppatilauksia väsymättä päivästä toiseen. 

RPA seminaari Knowit

Knowitin RPA-aamiaisseminaari 4.4. oli menestys

Asiakkaamme Castrén & Snellmanin, Fingridin ja Oikeusrekisterikeskuksen edustajat kertoivat tilaisuudessa kokemuksistaan ja antoivat vinkkejä robotiikan tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Haluamme kiittää kaikkia seminaarivieraitamme positiivisesta palautteesta: "Seminaari oli tosi kiinnostava, kiitos!", "Erinomainen tapahtuma verkostoitua ja kuulla, mitä muut tekevät", "Todella mielenkiintoisia esityksiä ja on tärkeää, että pääsee vertailemaan omiin RPA-kokemuksiin".

Saimme paljon hyviä ideoita syksyn RPA-seminaariimme, kiitos palautteen antajille. 

Jos haluat katsoa seminaariesityksiä tallenteena niin ole yhteydessä: sauli.zukale(at)knowit.fi

 

 

Ohjelmistorobotiikalla rohkeasti liikkeelle

Ohjelmistorobotiikalla automatisoidaan liiketoimintaprosesseja nopeasti ja vaivattomasti. Se on kustannustehokas tapa siirtää työläät ja toistuvat manuaaliset tehtävät väsymättömän ja virheettömän robotin työlistalle. Tämä vapauttaa välittömästi tietotyöläisten aikaa esimerkiksi asiakaspalveluun ja tehtäviin, jotka oikeasti vaativat päättelyä.

Ohjelmistorobotiikka on liiketoimintalähtöistä, ketterää ohjelmistokehitystä. Sen käyttöönotossa ei ole kyse järeästä integraatiohankkeesta vaan liikkeelle pääsee kevyesti ja pienin kustannuksin. Itsenäiset robotit hyödyntävät jo olemassa olevien sovellusten käyttöliittymiä ja rajapintoja, eli ne toimivat erilaisten sovellusten käyttäjinä kuten muutkin toimiston työntekijät.

Organisaatioiden uudet tehtävät ja tekijät

Robotit ovat erityisen hyviä tehtävissä, joissa dataa siirretään, vertaillaan, täsmäytetään tai kopioidaan paikasta toiseen toistuvan logiikan mukaan. Erilaiset tehtävät saattavat kuulostaa yksinkertaisilta ja vähän aikaa vieviksi, mutta kun ne liitetään osaksi eri IT-sovelluksia, prosesseista saattaa tulla monimutkaisia ja aikaa vieviä. Kun kyseessä on isot datavolyymit, niin ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen on lähes aina tehokkaampi vaihtoehto kuin manuaalinen työ.

Työkulkujen automatisointi robotiikalla tarkoittaa esimerkiksi pienempiä kustannuksia, prosessien lyhyempiä läpimenoaikoja ja niiden parempaa laatua, koska robotit eivät tee virheitä. Kun robotit hoitavat back-office-tyylisiä tehtäviä taustalla työntekijöiden aikaa jää enemmän esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen ja lisäarvopalveluiden tuottamiseen.

Luotettava RPA-kumppani koko prosessin elinkaaren ajan

Meillä on ammattitaitoa ja kokemusta valita sekä innovoida ohjelmistorobotille parhaimmin sopivat prosessit, jotka robotit ottavat haltuunsa. Älykkäässä automaatiossa on kyse tuottavuudesta ja sen tehostamisesta, useissa tapauksissa valitun prosessin automatisointi maksaa itsensä takaisin jo 4−6 kuukaudessa. Meidän kanssamme voit asiakkaana luottaa siihen, että toimitamme tuottavaa ja laadukasta automaatiota koko prosessin elinkaaren ajan.

Anna ohjelmistorobotiikalle pikkusormesi ja testaa sen hyödyntämistä käytännössä. Usein onnistuneiden kokeiluiden jälkeen yrityksissä ihmetellään, miksi näitä tehtäviä on aiemmin tehty manuaalisesti.

Blogi: Voiko robotti villiintyä?

Ei ole ihme, että älykäs automaatio, digitaaliset kollegat ja prosessien tehostaminen ovat yrityksissä tärkeitä kehityskohteita. Työpäivämme täyttyvät valtavasta määrästä rutiinityötä, asiakkaat haluavat palvelua lähes kellon ympäri ja järjestelmien valtavien datamäärien analysointiin ei riitä millään aikaa.   

Avuksi tiimeihin on rekrytoitu ohjelmistorobotteja, jotka ottavat tehokkaasti haltuun toistuvat ja tarkkuutta vaativat työtehtävät. Mutta kuinka niitä robotteja sitten hallitaan?

Lue lisää Knowitin kehittämästä uudesta hallintatyökalusta.

Tarja Rantala
Client Executive, Knowit Solutions
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haluatko että soitamme sinulle?

Kiitos! Soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Alkuun