Tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntämisen mahdollisuudet liiketoiminnan, asiakaspalvelun tai tuotekehityksen kehittämisessä ovat rajattomat. Oppivilla algoritmeilla voidaan analysoida, ennustaa ja ohjata esimerkiksi myyntiä, tuotantoa tai vaikka ohjelmiston laatua. Oleellista ratkaisun toteuttamiseksi on määrällisesti ja laadullisesti riittävä data.

RPA seminaari Knowit

AI-seminaari veti Musiikkitalon täyteen

Knowitin AI-aamiaisseminaari veti Helsingin Musiikkitalolle 240 tekoälystä innostunutta osaajaa kuuntelemaan Tieken Jyrki Kasvia, Finanssivalvonnan Henna Toivosta ja Elisan Anssi Talarmoa. Tilaisuudessa peilattiin tekoälyn roolia ja vaikutuksia tulevaisuudessa, jaettiin kokemuksia ja vinkkejä AI:n tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Haluamme kiittää kaikkia seminaarivieraitamme positiivisesta palautteesta: "Hieno tilaisuus ja hyvin järjestetty – ei diiba daabaa", "Todella mielenkiintoinen aihe, tapahtuma oli oikein onnistunut ja sai ajatukset ja ideat virtaamaan", "Hyvä ja hyödyllinen seminaari – plussaa käytännön läheisestä ohjelmasta”, ”Laadukas seminaari”, ”Loistavat caset, erinomainen tilaisuus”, Tosi inspiroiva seminaari!”, " Erittäin mielenkiintoinen tilaisuus – tulee sellainen olo, että Knowit pysyy hyvin mukana kehityksen virrassa.”

Saimme paljon erinomaisia ideoita tuleviin seminaareihimme, kiitos kaikille palautteen antajille. 

Katso lyhyt videotallenne tilaisuudesta tästä

Ota yhteyttä
Tarja Rantala
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun