Me teemme jo sitä, mitä sinulta odotetaan

Rakennamme yrityksille ja yhteiskunnalle kestävää tulevaisuutta digitalisaation keinoin ja suurella sydämellä. Luomme kasvua, joka tekee hyvää.

Aito vastuullisuus on välittämistä valinnoista ja niiden vaikutuksista. Onneksi vastuuta voi jakaa. Ajattelemme ja teemme, konsultoimme ja koodaamme, olemme apunasi strategiasta arkeen asti. Otamme painetta pois harteiltasi, kun vastaamme yhdessä odotuksiin paremmasta tulevaisuudesta.

Me teemme asiakkaillemme jo sitä,

mitä sinun yritykseltäsi odotetaan.

Tekstiilijätettä pystytään vähentämään dataohjatusti

Lindströmin ja Knowitin kumppanuus todistaa, miten teknologian avulla voidaan saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteet ja tuottaa samalla uutta arvoa asiakkaille.

Knowit tukee Heleniä vihreän siirtymän datatarpeissa

Data mahdollistaa paremman ymmärryksen niin energian tuotannosta kuin sen kulutuksesta, ja ohjaa Heleniä sekä liiketoiminnan että ympäristön kannalta järkeviin ratkaisuihin.

Paulig kehittää kestäviä palveluita pilven hallintamallin avulla

Uudistetun pilviympäristön avulla Paulig voi kehittää uusia palveluja asiakasystävällisemmäksi ja vahvistaa vastuullisen liiketoiminnan prosessejaan.

Käyttäjätarpeiden ymmärryksellä kohti turvallisempaa meriliikennettä

Fintraffic tunnisti yhdessä Knowitin kanssa mahdollisuuksia parantaa käyttäjäkokemusta ja arjen prosesseja, tehostaa toimintavarmuutta ja meriliikenteen turvallisuutta.

Kestävän kehityksen tavoitteisiin vauhtia palvelumuotoilun avulla

Digi- ja väestötietoviraston (DVV) ja Knowitin yhteistyö on mahdollistanut julkishallintoa kehittämään palveluitaan käyttäjäystävällisiksi, yhdenvertaisiksi ja ympäristöystävällisiksi.

Makers of a sustainable future

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin. Konsultoimme, koodaamme ja laadimme strategioita Suomessa yli 500 asiantuntijan voimin.

Meille on tärkeää mahdollistaa kestävä työelämä, jossa jokaisella on vapaus olla oma itsensä, tehdä töitä ja kehittyä valitsemallaan tavalla. Knowit on reilu ja tasa-arvoinen työpaikka, jossa on tilaa erilaisille ihmisille ja persoonille.

Tavataanko huomenna?

Haluatko yrityksellesi kasvua joka tekee hyvää? Jätä yhteystietosi alle ja katsotaan miten voisimme yhdessä rakentaa parempaa huomista.

Alkuun