Myynnin kasvattaminen

Autamme asiakkaitamme lisäämään myyntiä nykyisten asiakkaiden arvon kasvattamisella lisä- ja ristiinmyyntiaktiviteeteillä. Konsultoimme myös asiakkaitamme uusasiakashankinnan kehittäminessä oikean kohderyhmän tavoittamisella ja viestien personoinnilla ostopolun vaiheen mukaan.

Markkinoinnin kustannustehokkuus

Keskimäärin olemme pystyneet tuplaamaan asiakkaidemme markkinoinnin ROI:n vuodessa, esimerkiksi ohjaamalla markkinoinnin eurot sinne mikä tuottaa, kasvattamalla organisaation sisäistä tehokkuutta tai automatisoimalla toistuvia tehtäviä.

 

Asiakaskokemus ja lojaliteetti

Meiltä löytyy kyvykkyydet auttaa asiakaskokemuksen ja lojaliteetin kehittämisessä mm. asiakkaiden tarpeiden ennakoinnissa, asiakasta hyödyttävillä sisällöillä tai lojaliteettiohjelmien kehityksessä

Veronmaksajat

Veronmaksajain Keskusliitto lähti uudistamaan verkkopalveluaan ja halusi tehostaa verkon kautta tapahtuvaa jäsenhankintaa sekä tarjota jäsenilleen entistä parempaa palvelua myös digitaalisissa kanavissa.

JM Suomi

Pitkäaikaisen yhteistyön aikana olemme jatkuvasti tehostaneet myynnin tukea parantaen laadullista ja määrällistä liidihankintaa sekä rakentaneet erottuvan brändin, joka luo arvoa asiakkaille keskeisimmillä alueilla.

kalevala

Kalevala

Tuimme valtakunnallista brändilanseerausta luomalla monikanavaisen mediasuunnitelman markkinointikampanjalle.

Strateginen ja kaupallinen ajattelu

Olemme enemmän kuin markkinointitoimisto. Olemme kaupallisen kasvun strateginen kumppani, joka sparraa liiketoimintapäätöksissä. Autamme asiakasta maksimoimaan kasvun ja kannattavuuden.

Tulosohjautuvuus

Määrittelemme ja optimoimme markkinointitoimenpiteitä jatkuvasti parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Tyypillisen toimeksiannon aikana olemme parantaneet markkinoinnin tuloksia 100-1 000 % noin kuudessa kuukaudessa.

 

Näkemyksellinen luovuus

Yhdistämme näkemystä ja luovuutta varmistaaksemme, että asiakkaamme arvolupaus erottuu mielekkäällä tavalla, resonoi loppuasiakkaiden sydämissä ja mielissä sekä rakentaa ainutlaatuisen aseman markkinoilla. Näin varmistamme pitkän aikavälin kilpailukyvyn ja kasvun.

Ota yhteyttä
Reetta Ruusunen
Business Development Director
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun