Sitecore Experience Platform

Tässä versiossa yhdistyvät Sitecoren kokemuksenhallinta sekä edistyneet toiminnallisuudet, ja se tarjoaa integroidun markkinointijärjestelmän, joka hyödyntää kontekstuaalista asiakastietoa ja mahdollistaa räätälöidyn asiakaskokemuksen tarjoamisen.

 

  • Kontektuaalisuus—Kerää tietoa käyttäjän vuorovaikutuksesta (tämänhetkisestä, aiemmasta, myös silloin kun käyttäjä on offline-tilassa). Näin annetaan mahdollisuus tarjota kontekstuaalinen elämys, joka perustuu käyttäjän vuorovaikutukseen brändin kanssa eilen, viime viikolla tai sekunti sitten.

  • Optimoitu käyttäjäkokemus— Näyttää, mistä käyttäjä tulee ja kertoo huipputason kävijäseurantamenetelmän avulla tarkasti, mitä käyttäjä verkkosivuilla tekee.

  • Markkinointiautomaatio— Mukaan lukien markkinointitaksonomiat, jotka auttavat järjestämään toiminnot mielekkäällä ja järjestelmällisellä tavalla, sekä suunnittelu ja sähköpostihallinta. Saat syyn parantaa suhteita käyttäjiin mukauttamalla viestintää vastaanottajan mukaan, ja samalla voit valita kullekin vastaanottajalle ja kanssakäymiselle siihen parhaiten sopivan sisällön, kanavan ja välineen.

  • Monikanavamarkkinointi— Rohkaisee vuorovaikutukseen ja tuottaa analyysidataa ulkoisilta verkkosivuilta (ei Sitecore-verkossa), jonka perusteella tarjotaan räätälöityä sisältöä ulkoisille kävijöille.
Alkuun