Sisältö ja toiminnallisuudet voidaan mukauttaa monin eri tavoin eri alustoille, laitteille ja eri kokoisille näytöille. Yhtenä vaihtoehtona vuorovaikutteiselle verkkosivustolle ovat iPhone-, iPad- ja Android-alustoille räätälöidyt sovellukset. Niissä käyttöliittymästä tehdään yksinkertaisempi samalla, kun mobiilikäyttäjän käyttäjäkokemuksesta tehdään eksklusiivisempi.

On muistettava, että kun sivustoa täydentämään luodaan sovellus, se on yksi hallinnoitava digitaalinen kanava lisää. Harkittu strategia helpottaa useiden digitaalisten kanavien yhtäaikaista käsittelyä. Autamme teitä kehittämään ratkaisuja ja strategioita, jotka vastaavat toiminnan tarpeisiin.

Mobiilisivusto

Toinen vaihtoehto on luoda tavallisille verkkosivuille erityisiä mobiilikäyttöön tarkoitettuja sisältösivuja. Sisältöä ja toimintoja muokataan tällöin siten, että ne sopivat pienille näytöille ja mobiilikäyttöön. Kolmas vaihtoehto on koko sivuston mukauttaminen mobiilikäyttöön, yleensä toimintoja vähentämällä ja yksinkertaistamalla. Tällöin käyttäjälle tarjotaan mobiiliversiota, kun hän siirtyy sivustolle matkapuhelimellaan tai tabletillaan.

Haasteena mobiilistrategian puute

On paljon yrityksiä ja brändejä, joilla ei vieläkään ole strategiaa siihen, miten tavoittaa ne 65 prosenttia ihmisistä, jotka käyttävät verkkoa mobiililaitteilla. Näiden toimijoiden verkkosivut on suunniteltu ainoastaan kannettavia tietokoneita ja pöytäkoneita silmällä pitäen, ja ne voivat vain toivoa, että mobiililaitteita käyttävät ihmiset löytävät sivuilta etsimänsä. 

Strategia, suunnittelu ja toteutus

Knowit tarjoaa osaamista digitaalisista strategioista, konseptoinnista ja muotoilusta aina verkkosivustojen ja sovellusten toteutukseen ja hallintaan. Autamme asiakkaitamme laatimaan mobiilisovelluksia koskevan strategian, joka täydentää organisaation yleistä digistrategiaa. Ota yhteyttä, niin kerromme, miten organisaationne voi avullamme tarjota mobiilielämyksen, joka yhdistyy saumattomasti muihin organisaation kanaviin ja palveluihin.

Janne Tuominiemi
CEO, Knowit Experience Oy

Kiitos! Haluatko että soitamme sinulle?

Kiitos! Soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Alkuun