Eräs kasvava trendi viime vuosilta on, että mobiililaitteista on tullut eräs tärkeimmistä välineistä, joilla luodaan asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta. Tunne syntyy helpoksi tehdystä itsepalvelusta ja jatkuvasta pääsystä päivittyvään tietoon. Eräs toinen trendi on mobiiliratkaisujen käyttö yrityksen omiin prosesseihin ja toimituksiin.

Tekniset mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kun asiakastarpeet asetetaan kehityksen keskiöön, ollaan jo hyvin lähellä tavoitteita, jotka aiemmin olivat liian vaikeita ja kalliita saavuttaa.

Knowit on toimittanut mobiilisovelluksia ja -palveluja vuodesta 2010, jolloin älypuhelimet olivat vasta lastenkengissä. Meillä on kokemusta Applen iPhonesta ja iPadista, eri sukupolvien Android-ratkaisuista, Windows Phone -sovelluksista, tableteista, BlackBerry-ratkaisuista ja Apple Watchin ohjelmistoista.

Toimitamme niin yksinkertaiset sisältöpalvelut ja yksittäiseen tarkoitukseen suunnitellut sovellukset kuin täyden palvelun verkkopankit ja rikkaat streamingpalvelutkin. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme auttaa organisaatiotanne löytämään paikkansa käyttäjien arjessa.

Haluatko tietää lisää?

Kiitos! Haluatko että soitamme sinulle?

Kiitos! Soitamme sinulle pikimmiten.

Alkuun