Brändi tuottaa usein voimakkaimman elämyksen silloin, kun käyttäjä on aktiivinen ja pitää sanomasta, palveluista ja ratkaisuista. Ihmisen ja brändin välinen vuorovaikutus tehdään useimmiten mahdolliseksi digitaalisilla kanavilla – joko valmiiden alustojen tai mukautettujen ratkaisujen avulla. Se, mikä työkalu parhaiten sopii organisaationne tarpeisiin, riippuu tarkoituksesta, tavoitteista ja preferensseistä. Tutustu Knowitin suunnittelemiin ratkaisuihin. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat tietää lisää.

Nykyajan verkkopalvelut ovat:

  • Laite- ja käyttöjärjestelmäriippumattomia
  • Joustavasti muotoiltavissa ja mukautettavissa
  • Mahdollistavat helpomman järjestelmäintegroinnin ja hallinnan sekä standardien ja kirjaston jatkuvan uudistamisen ja kehittämisen
  • Responsiivisia ja mukautuvat saumattomasti mobiilikäyttöön

Räätälöidyt ratkaisut

Erilaiset tarpeet vaativat erilaiset ratkaisut. Käyttäjätarpeet, tekninen ympäristö ja organisaatio kartoitetaan huolella, jotta saamme selville, millainen ratkaisu on juuri teille paras - nyt ja tulevaisuudessa.
WWW on yhä eräs tärkeimmistä teknologioista, joiden avulla rakennetaan käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, joiden avulla ihmiset voivat koota, etsiä ja jakaa tietoa toisilleen. Se on joustava ja helppo ylläpitää ja sen päivittäminen ja kehittäminen on selvästi edullisempaa kuin sen edeltäjien. 

Törmäämme vain harvoin haasteisiin, joita ei voi ratkaista räätälöidyn verkkosovelluksen avulla. Meiltä saatte apua koko prosessiin – ideoinnista hallinnointiin!
Olemme tarjonneet asiakkaillemme kaikenlaisia palveluja ratkaisujen kehittämisestä asiakastietojen keruuseen, elinkeinoelämän sähkönkäytön katsauksiin ja työntekijämittarikojelautoihin, sekä paikallisten urheiluseurojen otteluohjelmiin.

Reetta Peltonen
Sales Director, Knowit Experience
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Halautko että soitamme sinulle?

Kiitos! Soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Alkuun