Google Analytics peruskoulutus

Google Analytics -peruskurssilla käymme läpi web-analytiikan mahdollisuuksia sekä tutustumme Google Analytics –järjestelmän käyttöliittymään ja perusominaisuuksiin. Koulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen myötä osallistujat ymmärtävät minkälaista tietoa omista sivustokäyttäjistä analytiikka tarjoaa sekä harjoittelevat tämän tiedon hyödyntämistä oman liiketoiminnan tueksi.

Koulutus sisältää:
* Mittaamisen käsitteet ja miten mittaus toimii
* Tilirakenne
* Käyttöliittymä ja normaalit raportit
* Tavoitteiden seuranta
* Markkinointikampanjoiden seuranta

Koulutus sopii kaikille markkinoinnin, myynnin, verkkoviestinnän ja verkkopalvelun kehittämisen ammattilaisille, jotka haluavat hyvän pohjan web-analytiikan hyödyntämiseen.

Google Analytics jatkokoulutus

Kun perusteet ovat peruskauraa, on hyvä hetki oppia lisää. Google Analytics yhdessä Google Tag Managerin kanssa mahdollistaa käytännössä lähes kaikkien käyttäjän toimien seuraamisen verkkosivustolla. Tag Manager mahdollistaa sivutason elementtien seurannan vaivattomasti ja tarkasti.

Markkinointipanostusten tehokkuuden seurannan voi viedä yksityiskohtaisemmalle tasolle hyödyntämällä monikanava-analyysiä tai attribuutiomallinnusta. Nämä auttavat ymmärtämään eri kanavien vuorovaikutusta.

Edistyneemmän käyttäjän koulutuksen sisältö muokataan tarpeitanne vastaavaksi. Mistä olisi teille eniten hyötyä?

HarePoint -käyttäjäkoulutus

HarePoint on erityisesti Microsoft SharePoint -sivustoille soveltuva web-analytiikkaratkaisu. Knowit tarjoaa paitsi HarePoint:in asennuspalvelua myös järjestelmän käyttäjäkoulutusta.

Koulutus sisältää:

* Raportit: farmi-, Site Collection- ja Site-tason raportit

* Raporttiosioiden sisältö ja rakenne

* Raporttien muokkaus: suodatukset, tulostus ja ajastus

Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun