Skip to main content
To the homepage of Knowit

YLLÄPITO- JA HALLINTAPALVELUT

Työkuormien ylläpito ja hallinta

Työkuormien ylläpito ja hallinta (Managed Service for any Workload) on räätälöitävissä jokaiseen tarpeeseesi työkuorman tyypistä riippumatta – etsitpä sitten IT-ylläpitoa, tietoturvaa tai pilvipalvelun hallintaa.

Monipuolisuus

Kaikille työkuormille ja sovelluksille sopiva palvelu ratkaisee haasteitasi kattavasti läpi laajan IT-infrastruktuurin ja monien teknologioiden.

Hallittavuus

Keskittämällä ylläpito- ja hallintapalveluita yksinkertaistat IT-hallintaa ja skaalaat helposti liiketoimintasi mukaisesti.

Kustannustehokkuus

Maksat vain käyttämistäsi palveluista ja saat tarvitsemasi kapasiteetin ilman investointeja infrastruktuuriin.

Kokonaisvaltaiset valvontapalvelut 

Laaja infrastruktuuri, useita teknologioita ja palveluita, monipuolisen tuen tarve. Ylläpito- ja hallintapalvelumme kaikille työkuormille on sopiva ratkaisu, jos haluat koko IT-ympäristösi tai osia siitä joustavasti saman tuen piiriin.  

Kaikille työkuormille sopivan ylläpidon valitessasi et rajoitu vain tiettyyn segmenttiin, vaan saat laajan osaamisen ja tukipalvelut kaikille tarvitsemillesi osa-alueille. Voit mukauttaa palvelua liiketoimintasi kasvaessa tai muuttuessa ilman merkittäviä lisäinvestointeja. 

Valitse monipuolinen erityisosaaja 

Vahva asiantuntemuksemme teknologioista, pilviympäristöistä, ohjelmistokehityksestä, tietoturvasta ja data-analytiikasta tekee meistä mainion kumppanin kokonaisvaltaiseen ja monipuoliseen ylläpitoon. Yhdistämme teknisen osaamisemme aina asiakaslähtöiseen palveluun, jatkuvaan tukeen sekä tietoturvaan. Räätälöimme aina tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden sekä palvelun laajuuden, olipa tarpeesi rajatusti ylläpitoon tai kattavasti kehitystoimiin liittyvä. 

Esimerkkejä palvelualueistamme 

  • VMWare Cloud on AWS -ympäristön hallinnoidut palvelut (Managed Services for VMware Cloud on AWS) 
  • Data-alustojen ylläpito ja hallinta (Managed Service for Data platform) 
  • Tekoälyratkaisun ylläpito ja hallinta (Managed Service for AI solution) 
  • Knowitin kehitystiimin luoman työkuorman ylläpito ja hallinta 
  • ERP-järjestelmän ylläpito- ja hallinta (Managed Service for ERP system) 
  • Verkkolaitteiden hallinta (Managed Network Infrastructure) 

Jussi Siuro

Client Executive

Knowit Solutions