Skip to main content
To the homepage of Knowit

BRÄNDI JA MARKKINOINTI

Brändikonsepti

Brändikonseptin tulkitsee yrityksen vision, strategiset tavoitteet ja brändistrategian oivaltavaksi ideaksi ja kohderyhmille houkuttelevaksi kommunikaatioksi.

Käännä strategiasi oivaltavaksi ideaksi

Herätä ydinviestisi eloon luovien ratkaisujen avulla

Luo logiikka aikaa kestävän tarinan rakentamiselle

Brändikonseptin avulla luot johdonmukaista tarinaa yrityksestäsi saavuttaaksesi tavoitepositiosi markkinassa. Selkeä logiikka varmistaa sekä johdonmukaisen brändinrakennuksen että kyvyn kommunikoida relevantilla tavalla ja viesteillä kohderyhmillesi eri kohtaamispisteissä.

 

Vie strategia markkinaan oivaltavasti

Yhdistämme vahvan liiketoimintaosaamisen, luovuuden ja syvällisen ymmärryksen asiakkaista, kulttuurista, toimialasta ja kilpailusta. Luomme brändistrategiasi pohjalta oivaltavan konsepti-idean ja kirkastamme viestit tärkeimmille kohderyhmillesi.

Luomme brändikonseptille visuaalisen idean ja tyylin. Kuvaamme esimerkein, miten konsepti toteutuu markkinoinnin tulevissa tärkeimmissä toimenpiteissä ja kohtaamispisteissä ja miten se voi kasvaa ajan kuluessa.

 

Johdonmukaisuutta suurten tarinoiden kertomiseen

Brändikonsepti luo pohjan johdonmukaiselle kommunikaatiolle – aikaa kestävän ja ajan myötä kasvavan tarinan rakentamiselle. Konsepti toimii työkaluna, jonka avulla sisällytät brändisi taustalla olevan ajattelun ja idean kaikkiin tuleviin luoviin toteutuksiin markkinoinnin ja kampanjoiden suunnittelussa.

Paula Hernetkoski

Consultant

Tutustu myös muihin palveluihimme

Brändi ja markkinointiBrändistrategiaTyönantajabrändiBrändi-identiteettiBrändiarkkitehtuuri