TÄYNNÄ: Kuinka rekrytoit robotit osaksi tiimiäsi?

Tule kuuntelemaan käytännön kokemuksia robottityöntekijöistä - tämän tilaisuuden keskiössä sisällöllisesti on robottien liiketoimintahyödyt, ei niinkään teknologiset ratkaisut.

Huom! Seminaari on täynnä, mutta peruutuspaikkoja tai tietoja tulevista tapahtumista voi tiedustella Sauli Zukaleelta, 040 340 0603, sauli.zukale@knowit.fi.

Tietotyöläisen tekemää työtä jäljittelevät robotit ovat yritysten työjuhtia, jotka tärkeänä osana työyhteisöä suorittavat niille määritellyt tehtävät väsymättä ja virheettömästi. Knowit on toimittanut ohjelmistorobotiikan ratkaisuja useille kymmenille asiakkaille Suomessa. Monella toteutetuista roboteista on omat erisnimet, ja joillakin jopa oma paikka organisaatiokaaviossa. 

Aamiaisseminaarissamme Bernerin osastonjohtaja Pauliina Bovellán ja Evli Pankin johtaja Juho Mikola kertovat käytännön kokemuksia ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä ja sen eduista. Knowitin asiantuntijat esittelevät, kuinka liiketoiminnan älykäs automaatio hallitaan tehokkaasti Robot Frameworkin uudella työkalulla.

Seminaari pidetään Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin Kauppatorin kupeessa. Ennen seminaaria klo 6.30 – 8.30 välisenä aikana tapahtumaan osallistuvilla on mahdollisuus uida ja saunoa merikylpylässä.

Puhujat

Ville Särmälä CEO Knowit Oy
Pauliina Bovellán Osastonjohtaja, Berner Oy
Juho Mikola Johtaja, Evli Pankki Oy
Henri Grönblom Head of Lead Consulting, Knowit Oy
Hanna Saari RPA Lead Consultant, Knowit Oy

Agenda

8:30
Aamupala- ja kahvitarjoilu

9:00
Tervetuloa, johdanto aiheeseen
Ville Särmälä, toimitusjohtaja, Knowit Oy

9:15
Case Berner
Pauliina Bovellán, osastonjohtaja, Berner Oy

9:45
Tauko & verkostoitumista

10:15
Case Evli Pankki
Juho Mikola, johtaja, Evli Pankki Oy

10:45
Kokemuksia Robot Framework -teknologian hyödyntämisestä ja Robot Management -työkalun esittely
Henri Grönblom, Head of Lead Consulting, Knowit Oy

11:05
Tilaisuuden yhteenveto
Hanna Saari, Lead Consultant RPA, Knowit Oy

11:30
Tilaisuus päättyy

Alkuun