Visio, strategia ja kestävän kehityksen tavoitteet

Yleiset kestävän kehityksen tavoitteet tarkoittavat, että Knowit työskentelee yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa edistääkseen aktiivisesti YK:n Agenda 2030 -ohjelmaa ja yhteiskunnan kehitystä, keskittyen erityisesti positiivisiin ympäristö- ja ilmastovaikutuksiin sekä kasvavaan osallisuuteen. 

YK:n Global Compact -aloite ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Olemme YK:n Global Compact -aloitteen jäsen ja pyrimme edistämään 17:ää kestävän kehityksen tavoitetta sekä 10:tä ihmisoikeuksia, työelämää, ympäristöä ja korruption vastaista toimintaa koskevaa periaatetta.

Tiemme fossiilivapaaseen Knowitiin

Tästä näet virstanpylväämme tiellä, jolla etenemme vuoden 2019 ilmastoneutraalista yrityksestä fossiilivapaaseen Knowitiin vuoteen 2045 mennessä.

GRI, ilmastoraportti ja ympäristösertifiointi

Täällä on Greenhouse Gas Protocol -standardin mukainen ilmastojalanjälkiarviointi ja standardin ISO 14001:2015 mukainen ympäristösertifiointi. Raportoinnissamme noudatetaan GRI-standardeja.

Käytäntömme

Meille on tärkeää perustaa toimintamme selkeille ideoille ja kehyksille pyrkimyksessämme olla mahdollisimman hyvä työnantaja. Siksi meillä on sisäinen ohjeisto, joka yhdessä ulkoisten periaatteidemme kanssa muodostaa kehyksen toiminnoillemme.

We are makers of a sustainable future

Digiratkaisujemme avulla ja yhteistyössä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa edistämme koko yhteiskunnan kehitystä. Työmme kestävän kehityksen hyväksi on koottu vuosikertomukseen. Siinä kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten työskentelemme esimerkiksi terveellisen työympäristön, sukupuolten tasa-arvon ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen hyväksi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää liittyen kestävään kehitykseen.

Alkuun