Avoin työpaikka

Web Developer

Grow. Create a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Experiencen kasvavaan devaaja-yhteisöömme Web-kehittäjiä vahvistamaan tiimejämme.

Roolisi ja tiimisi työ Experience -yksikössämme rakentuu vaikuttavien asiakaskokemuksien ja digitaalisten ratkaisujen suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon ympärille. Olemme ylpeitä roolistamme digitaalisten kokemuksien luomisessa, ja kädenjälkemme verkkopalveluissa ja sivustoissa näkyy mm. WWF:lle, Business Finlandille, Amos Rexille, Visit Finlandille, HSY:lle, Suomen luonnonsuojeluliitolle, Design Forum Finlandille, sekä Mandatum Lifelle tehdyssä työssämme.


Minkälaista devaajaa etsimme?

Etsimme ensi sijassa Web-kehittäjiä, jotka jakavat meidän kiinnostuksemme ja ammattitaitomme ensiluokkaisten digitaalisten palveluiden ja asiakaskokemuksien teknisen toteutuksen äärellä. Meidän tiimissämme pääset tekemään töitä erilaisissa ja näkyvissä asiakasprojekteissa kovan luokan ammattilaisten ja ykkösluokan tiimikaverien kanssa. Toivomme, että sinuun on sisäänrakennettuna halu kehittyä ja kehittää itseäsi, sillä se on myös iso meitä yhdistävä tekijä tiimissämme.

Tehtäväkentän huomioiden toivomme sinulta löytyvän silmää verkkosivustojen ja -palveluiden visuaaliselle ilmeelle ja laadukkaalle toteutukselle. Teknisessä mielessä toivomme, että osaamistyökalupakistasi voisi löytyä esimerkiksi responsiivisen CSS-kehityksen hallintaa, taitoja saavutettavan HTML5 -koodin kirjoittamiseen, sekä osaamista WordPress -kehityksen parista. Tiimimme työskentelevät ketterin menetelmin, joten näiden ymmärrys ohjelmistokehityksen kontekstissa auttaa myös sinua hyppäämään tekemiseen mukaan. Iso etu on, jos sinulta löytyy myös osaamista esimerkiksi JavaScriptistä ja sen frameworkeista, React.js ja Vue.js etunenässä.

Uramielessä tämä voisi olla sinun tilaisuutesi, jos sinulla on esimerkiksi n. parin vuoden verran hands-on taustaa verkkosivusto ja/tai -palveluprojekteista.

Muita buzzwordeja roolin ja tiimin ympäriltä: Git, Bootstrap, Tailwind, Npm, Webpack, PHP, Sketch, InVision, Illustrator


Mitä tarjoamme sinulle?

Me Knowitilla arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti -osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on devaajana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana. Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, meillä rento ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo, ja tiimikaveri on aina vähintään yhden slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimitilat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa, mutta halutessasi työn pystyy tekemään paikkariippumattomasti juuri sieltä, missä tietokonekin on. Tarjoamme sinulle kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.


Kiinnostuitko?

Jos yllä runoiltu osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteitesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Specialist Topias Niinivaaraan, jonka yhteystiedot löytyvät urasivuiltamme.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!#LI-TN1

Topias Niinivaara
Talent Acquisition Specialist
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Alkuun