Avoin työpaikka

Viestinnän harjoittelija keväälle 2019


Knowit Experience hakee viestinnän harjoittelijaa osaksi kasvavaa tiimiään Helsingin Punavuoreen. Etsimme viestinnän tai markkinoinnin opiskelijaa, joka on kiinnostunut modernista asiakasviestinnästä ja haluaa luoda laadukasta ja kohderyhmiä puhuttelevaa sisältöä meidän ja asiakkaidemme digitaalisiin kanaviin. Etsimämme henkilö on innokas, halukas oppimaan uutta, oma-aloitteinen, sekä valmis tarttumaan pienempiin ja isompiin tehtäviin. Tärkeintä kuitenkin on, että olet aktiivinen ja positiivinen hyvä tyyppi! Harjoittelujakso on palkallinen ja harjoitteluaika on noin 2.1.-28.6.2019.

Knowit Experiencellä pääset osaksi tiimiämme, jonka tehtävänä on kehittää asiakkaidemme asiakaskokemusta. Arkesi koostuu mielenkiintoisista projekteista, joissa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakasviestintää sekä Knowitin omaa markkinointiviestintää. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan position huikeilla kehitys- ja kasvumahdollisuuksilla.

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet opintojesi puolivälissä tai melkein valmistunut viestinnän tai markkinoinnin opiskelija.
  • Kommunikoit ja luot laadukasta sisältöä suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on etua.
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta viestinnän/sisältömarkkinoinnin/inbound-markkinoinnin suunnittelusta.
  • Pystyt hyppäämään kohderyhmän housuihin ja osaat suunnitella ja luoda oivaltavaa sisältöä.
  • Osaat hyödyntää modernia teknologiaa ja työkaluja (sosiaaliset mediat, verkkosivustot yms.)
  • Ymmärrät sisällön tärkeyden osana digitaalista asiakaskokemusta.

Lisätietoja

Kim Aalto, Head of CX, Knowit Experience, kim.aalto(a)knowit.fi, +358 050 310 0767

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Mukaan tiimiimme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta 25.11.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan.

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Sijainti Helsinki
Aihe Experience
Liiketoiminta-alue Experience
Jaa
Alkuun