Avoin työpaikka

Testiautomaatiokehittäjä

Knowit etsii testiautomaatiotiimiinsä uusia osaajia.

Testiautomaatiokehittäjänä autat asiakkaitamme heidän teknisissä haasteissaan ja kehität automaatiota, työkaluja ja ajoalustoja. Pääset mukaan Knowitin kovanluokan tiimiin, joka ratkoo jatkuvasti tehokkuuden ja laadun haasteita. Laadukkaaseen osaamiseemme luottavat useat asiakkaamme kuten Sovelto, Suunto, Trafi, Flexim ja Eläketurvakeskus.

Odotamme sinulta

 • Usean vuoden kokemusta ohjelmistotestauksesta ja kiinnostusta laadunvarmistusta kohtaan
 • Vähintään vuoden kokemusta testiautomaatiosta ja Robot Frameworkista
 • Kokemusta seuraavista:
  Yleisimmät käyttöjärjestelmät (Windows, Unix/Linux)
  Ohjelmointi/skriptaus (esim. Python, C++, Java)
  CI-työkalut, kuten Jenkins/Hudson tms.
  Web-teknologiat (HTML5, CSS, PHP, Ruby, JavaScript, MySQL)
  Testauksenhallintatyökalut
  Automaatiotestausjärjestelmän pystytys
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District alueen ytimessä.

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.


Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Timo Vikgren, Service Manager, Test Automation, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308.


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!


Knowit Oy on konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään hyödyntämällä vahvaa ICT-osaamistaan ja toimimalla lähellä, innovatiivisesti ja liiketoimintakeskeisesti. Suomessa Knowitin palvelutarjontaan kuuluvat testaus ja laadunvarmistus, digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ratkaisut sekä asiakaskohtaisten ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpito. Knowit toimii Pohjoismaissa yli 1800 työntekijän voimin, ja se on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun