Avoin työpaikka

Automaatiokehittäjä

Knowit etsii kovaan mutta kivaan automaatiotiimiinsä uusia osaajia

Automaatiokehittäjänä autat asiakkaitamme heidän teknisissä haasteissaan ja kehität testiautomaatiota, työkaluja ja ajoalustoja. Pääset mukaan Knowitin kovanluokan tiimiin, joka ratkoo jatkuvasti tehokkuuden ja laadun haasteita. Laadukkaaseen osaamiseemme luottavat useat asiakkaamme kuten Veikkaus, Traficom, ASSA ABLOY, Keva ja Eläketurvakeskus. Asiakasprojekteja löytyy niin pk-seudulta kuin Hyvinkäältä.

Odotamme sinulta

 • Kattavaa (vähintään muutaman vuoden) kokemusta ohjelmistotestauksesta
 • Kiinnostusta laadunvarmistusta kohtaan
 • Näkemystä ja kokemusta testiautomaatiosta ja Robot Frameworkista
 • Kokemusta seuraavista:
  Käyttöliittymäautomaatio
  Web-teknologioiden ymmärrys (esim, HTML5, CSS, JavaScript)
  Yleisimmät käyttöjärjestelmät (Windows, Unix/Linux)
  Ohjelmointi/skriptaus (esim. Python, C++, Java)
  CI-työkalut, kuten Jenkins/Hudson tms.
  Testauksenhallintatyökalut
  Automaatioympäristön pystytys
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District -alueen ytimessä.

Grow, Create a difference, Together

Meillä saat mukavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla.


Lisätietoja

Timo Vikgren, Senior Manager, Operations, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308
Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole suoraan yhteydessä Noraan tai Timoon.


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun