Avoin työpaikka

Python-asiantuntija testiautomaatiotehtäviin

Knowit etsii kovaan mutta kivaan automaatiotiimiinsä uusia osaajia

Python-asiantuntijana pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakashankkeisiin ratkaisemaan teknisiä haasteita ja kehittämään testiautomaatiota, työkaluja ja ajoalustoja. Pääset mukaan Knowitin kovan luokan tiimiin, joka ratkoo jatkuvasti tehokkuuden ja laadun haasteita. Laadukkaaseen osaamiseemme luottavat useat asiakkaamme kuten Veikkaus, Traficom, ASSA ABLOY, Keva ja Eläketurvakeskus. Asiakasprojekteja löytyy niin pk-seudulta kuin Hyvinkäältä.

Kokemuksemme mukaan rooli edellyttää:

  • Vähintään vuoden kokemus Python-ohjelmoinnista
  • Vähintään vuoden kokemusta automaatiosta, kokemus Robot Frameworkista katsotaan vahvasti eduksi
  • CI-työkalujen tuntemusta, kuten Jenkins/Hudson
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Sinulla on myös mielellään kokemusta seuraavista:

  • Kokemusta ohjelmistotestauksesta ja kiinnostusta laadunvarmistusta kohtaan
  • Käyttöliittymäautomaatiosta
  • Testauksenhallinnan työkaluista
  • Web-teknologioiden ymmärrystä
  • Kokemusta automaatioympäristön pystytyksestä
  • Yleisimmistä käyttöjärjestelmistä (Windows, Unix/Linux)


Grow, Create a difference, Together

Meillä saat mukavat ja osaavat tiimikaverit! Kehitämme jatkuvasti yhdessä omaa toimintaamme ja työtapojamme. Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja toimivat edut, kuten lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, erikoislääkäritasoiset työterveyspalvelut sekä hammashoidon vuositarkastuksen. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla. Me Knowitilla arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta.

Tuemme osaamisesi kehittämistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen. Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa.


Lisätietoja

Timo Vikgren, Senior Manager, Operations, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308

Tutustu verkkosivuihimme: https://www.knowit.fi/

Tutustu työntekijöidemme blogiin: https://we.knowit.fi


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole suoraan yhteydessä Timoon.


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 600 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun