Avoin työpaikka

Testiautomaatiokehittäjä

Knowit etsii testiautomaatiotiimiinsä uusia osaajia.

Testiautomaatiokehittäjänä autat asiakkaitamme heidän teknisissä haasteissaan ja kehität automaatiota, työkaluja ja ajoalustoja. Pääset mukaan Knowitin kovanluokan tiimiin, joka ratkoo jatkuvasti tehokkuuden ja laadun haasteita. Laadukkaaseen osaamiseemme luottavat useat asiakkaamme kuten Sovelto, Suunto, Trafi, Flexim ja Eläketurvakeskus.

Odotamme sinulta

 • Usean vuoden kokemusta ohjelmistotestauksesta ja kiinnostusta laadunvarmistusta kohtaan
 • Vähintään vuoden kokemusta testiautomaatiosta ja Robot Frameworkista
 • Kokemusta seuraavista:
  Yleisimmät käyttöjärjestelmät (Windows, Unix/Linux)
  Ohjelmointi/skriptaus (esim. Python, C++, Java)
  CI-työkalut, kuten Jenkins/Hudson tms.
  Web-teknologiat (HTML5, CSS, PHP, Ruby, JavaScript, MySQL)
  Testauksenhallintatyökalut
  Automaatiotestausjärjestelmän pystytys
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District alueen ytimessä.

Grow, Create a difference, Together

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.


Lisätietoja

Timo Vikgren, Senior Manager, Operations, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy collects, stores and processes personal data in compliance with European Union's General Data Protection Regulation [GDPR, EU 2016/679]. See our data protection notice (Tietosuojaseloste in Finnish) for further details.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun