Avoin työpaikka

Testauspäällikkö

Knowit etsii nyt kokeneita testauspäälliköitä. Tehtävässäsi vastaat testausprojektien toteutuksesta, kokonaistestauksen suunnittelusta ja läpiviennistä sekä osallistut mittaviin testauskokonaisuuksiin.

Voit toimia perinteisemmässä tai ketterässä projektissa. Tehtäviisi kuuluu luonnollisesti myös resurssien ja tehtävien hallinta sekä projektin seuranta ja raportointi eri sidosryhmille. Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja haastaviin asiakasprojekteihin, joissa tukenasi ovat muut Knowitin huippuosaavat testauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijat.

Odotamme sinulta

  • vähintään kahden vuoden kokemusta testauspäällikkötehtävistä, palvelunhallinnasta ja tiimin ohjaamisesta
  • hyvää teknistä osaamista ja testaustyökalujen (HP QC/ALM, Microsoft ALM tmv.) tuntemista
  • kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäväkokonaisuuksia
  • ongelmanratkaisukykyä ja vahvaa konsultointiosaamista
  • intohimoa ja innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi


Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista

  • muu työkaluosaaminen (esim. Python, Selenium, QTP) sekä SAP-osaaminen
  • DevOpsin, mobiilin tai pilvipalveluiden tunteminen
  • myynnin tuki
  • pankki- ja vakuutusala

Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa, mutta työtehtävä usein edellyttää myös työskentelyä asiakkaidemme tiloissa. Asiakkaamme sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja mm. ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Lisätietoja

Timo Vikgren, Senior Manager, Operations, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy collects, stores and processes personal data in compliance with European Union's General Data Protection Regulation [GDPR, EU 2016/679]. See our data protection notice (Tietosuojaseloste in Finnish) for further details.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun