Test Manager

Grow. Make a difference. Together.

Minkälaisessa asiakkuudessa näkisit itsesi testauspäällikkönä?

Asiantuntijamme ratkovat jatkuvasti ohjelmistokehityksen tehokkuuden ja laadun haasteita asiakkaissamme, jotka ovat merkittävämpiä toimijoita Suomessa – aina julkishallinnosta eri alojen toimijoihin.

Knowit etsii kokeneita testauspäälliköitä vahvistamaan nykyistä tiimiään. Tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme erilaisten hankkeiden laadunvarmistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Meillä pääset testauspääällikkönä johtamaan merkityksellisien ja mielenkiintoisten asiakasprojektien laadunvarmistusta sekä kehittämään omaa osaamistasi huippuammattilaisten tiimissä. Toimimme pk-seudulla, Tampereella, Oulussa ja Turussa. Liity joukkoomme!

Seuraavat asiat ovat sinulle tuttuja:

  • Testaussuunnittelu ja tiimin ohjaaminen
  • Tekninen osaaminen ja testaustyökalujen (esim. HP QC/ALM, Microsoft ALM) tuntemus
  • Kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäväkokonaisuuksia
  • Ongelmanratkaisukyky ja konsultointiosaaminen
  • Hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi


Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista

  • kokemusta ERP-hankkeista
  • muu työkaluosaaminen (esim. Python, Selenium, QTP/UFT)
  • kokemus (testi)automaatiokehityksestä

Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten proaktiivinen ote työhön on tärkeää.

Meillä saat mukavat ja osaavat tiimikaverit! Kehitämme jatkuvasti yhdessä omaa toimintaamme ja työtapojamme. Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja toimivat edut, kuten lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, erikoislääkäritasoiset työterveyspalvelut sekä hammashoidon vuositarkastuksen. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla. Me Knowitilla arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta.

Tuemme osaamisesi kehittämistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen. Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa.

Kiinnostuitko? 

Oletko sinä kenties seuraava Makerimme? Jos yllä oleva kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Sebastianiin, löydät hänen yhteystietonsa alta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Sebastian Stengård
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun