Avoin työpaikka

Test Manager

Knowit etsii kokeneita testauspäälliköitä vahvistamaan nykyistä tiimiään. Tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme testausprojektien toteutuksesta, kokonaistestauksen suunnittelusta ja läpiviennistä sekä osallistut mittaviin testauskokonaisuuksiin.

Voit toimia joko perinteisemmässä tai ketterässä projektissa. Tehtäviisi kuuluu luonnollisesti myös resurssien ja tehtävien hallinta sekä projektin seuranta ja raportointi eri sidosryhmille. Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja haastaviin asiakasprojekteihin, joissa tukenasi ovat muut Knowitin osaavat testauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijat.

Odotamme sinulta

 • kokemusta testauspäällikkötehtävistä, palvelunhallinnasta ja tiimin ohjaamisesta
 • hyvää teknistä osaamista ja testaustyökalujen (esim. HP QC/ALM, Microsoft ALM tmv.) tuntemusta
 • kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäväkokonaisuuksia
 • ongelmanratkaisukykyä ja vahvaa konsultointiosaamista
 • intohimoa ja innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen
 • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi


Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista

 • muu työkaluosaaminen (esim. Python, Selenium, QTP) tai SAP-osaaminen
 • kokemus (testi)automaatiokehityksestä
 • DevOpsin, mobiilin tai pilvipalveluiden tuntemus
 • kokemus myynnin tukena toimimisesta
 • pankki- ja vakuutusalan tuntemus


Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten proaktiivinen ote työhön on tärkeää. Knowitin toimisto sijaitsee Helsingin Punavuoressa, mutta työ tehdään pääasiassa asiakkaidemme tiloista käsin pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja mm. ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi
Tutustu työntekijöihimme: https://www.knowit.fi/ura-knowitilla/knowitlaiset/


Lisätietoja

Timo Vikgren, Senior Manager, Operations, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308
Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole suoraan yhteydessä Noraan tai Timoon. Huom! Heinäkuun aikana lähetettyihin hakemuksiin vastaamme elokuussa, viimeistään 10.8.2020.


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 400 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun