Systems Specialist

Grow. Make a difference. Together.

Suunnittelemme, rakennamme, testaamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Etsimme nyt Managed Operations Centeriimme Systems Specialistia vahvistamaan asiantuntijatiimejämme.

Managed Operations Center (eli MOC)
tuottaa ympärivuorokautista palvelua Knowitin asiakkaille ja MOCin kautta asiakkaat saavatkin tärkeimmät hallitut palvelut keskitetysti. Pääsääntöisesti MOC toimii AWS:n, Azuren ja Google Cloudin pilviympäristöissä sekä tarjoaa tukea myös Knowitin ylläpitämissä tai asiakkaan omissa konesaleissa.

40 asiantuntijamme tiivis porukka työskentelee kahdessa operatiivisessa tiimissä: pilvi- ja kapasiteettipalveluissa, sekä 24/7 Service Deskissä. Meillä on asiantuntijuutta kolmella eri palvelutasolla ja etsimme nyt Systems Specialistia vahvistamaan kakkostasoamme. Roolissa menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavan roolin ääreltä.


Minkälaista asiantuntijaa etsimme ja minkälaisen tehtäväkentän tarjoamme?

Systems Specialistimme ovat vahvoja teknisiä asiantuntijoita ja tärkeimmät tehtävät asiakkuuksissa on vastata järjestelmien ylläpidosta, automaation kehityksestä, toiminnan jatkuvuudesta, sekä osallistua vian- ja ongelmanselvitykseen. He ovat kiinteästi osana asiakkuustiimejämme, mutta yleisasiantuntijoina liikkuvat myös eri asiakkuuksien ja tekemisen välillä, sekä tekevät sisäistä kehitystä. Tiimissämme pääset osaksi erilaisia ja näkyviä asiakasprojekteja, sekä tekemään yhteistyötä myös asiakkaiden teknisten toimijoiden kanssa.

Systems Specialisteja toimintaympäristössämme yhdistää kiinnostus eri teknologioita kohtaan, hyvä ongelmanratkaisukyky, sekä itseohjautuvuus. Kulttuurimme kulmakiviä on tiimihenkisyys ja tiedon jakaminen. Pääset kehittämään joustavasti osaamistasi ja kannustamme suorittamaan sertifiointeja. Toivomme, että sinulla on halu kehittyä ja kehittää itseäsi, ja tunnistat aktiivisesti asiantuntijuuttasi edistäviä tekijöitä - emme koskaan sano ei osaamisen kehitykselle! Tästä pääset lukemaan miten osaamisen kehitys meillä mahdollistuu, myös tulevan kollegasi Aleksin kertomana. Sisäiset koulutuksemme sekä parityö kollegoiden kanssa mahdollistaa myös uuden oppimista. Saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.

Arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti-osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta. Tiimissämme tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtuvia, ja kaikessa ei luonnollisestikaan tarvitse olla mestari, mutta jos tunnistat itsesi alla olevista toiveista, niin saatat olla etsimämme uusi tiimikaveri

  • Vähintään muutaman vuoden kokemus ylläpidosta, erilaisista IT-järjestelmäympäristöistä ja -teknologioista
  • Kokemusta Windows-palvelinympäristöstä
  • Kokemusta julkipilvialustoista: Azure, AWS tai Google Cloud Platform
  • Hyvät valmiudet työskennellä suomeksi ja englanniksi eri sidosryhmien kanssa


Muita avainsanoja roolin ympäriltä: IaC-ratkaisut, Ansible, Puppet, Linux, virtualisointi, VMware, verkot, tietokannat, powershell, python, bash


Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kattavat edut (puhelin, lounas, liikunta- ja kulttuuri, työmatka, työsuhdepyörä), laajan sairauskuluvakuutuksen (kattaa myös vapaa-ajan tapaturmat), sekä valitsemasi puhelimen (max. 1200 euroa oheislaitteineen)
  • Mahdollisuudet osaamisen kehitykseen ja sertifioitumiseen työajalla
  • Vapauden valita oman Way of working -mallin, tukikohtanasi toimii Helsingin Kampin toimistomme. Voit työskennellä toimistolla, etänä kotoasi tai hybridimallilla. Vaikka etätyö onnistuu hyvin, toivomme uuden tiimikaverin asuvan Uudellamaalla, sillä tiimi kokoontuu kahdesti kuussa toimistolle työskentelemään.
  • Mukavan ja korkean asiantuntijuuden tason omaavan työyhteisön, jossa tiimikaveri on aina vähintään yhden Slack-viestin päässä, sekä hyvän työn ja vapaa-ajan tasapainon kestävän työelämän periaatteiden mukaisesti.


Oletko uusi tiimiläisemme? Jos tunnistit itsesi yllä olevasta, niin kuulisimme sinusta erittäin mielellämme lisää! Halutessasi lisätietoja roolista, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Sofiaan, name.surname(at)knowit.fi / 040 530 5860.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Sofia Hirvonen
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun