Avoin työpaikka

Systems Specialist

Grow. Make a difference. Together.

Suunnittelemme, rakennamme, testaamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään, miten kestävät pilvipalvelut mahdollistavat kasvua ja kuinka aloittaa matka kohti pilvipalveluita. Kestävän teknologiakonsultoinnin edelläkävijänä olemme liittäneet Sustainable Cloud -tarjoamakokonaisuuden kestävän kehityksen mittaristot kaikkiin tuottamiimme pilvipalveluihin. Meillä on korkeimmat yhteistyötasot AWS:n ja Microsoft Azuren kanssa, sekä vauhdilla kehittyvä yhteistyö Google Cloudin kanssa. 


Managed Operations Centerimme (eli MOC) on Knowit Cloud Partnershipsin yksikkö, joka tarjoaa jatkuvia palveluita sisäisesti ja vastaa siis liiketoimintayksiköidemme jokapäiväisiin tuki-, ylläpito- ja kapasiteettipalvelutarpeisiin. 40 asiantuntijan tiivis porukka työskentelee kahdessa operatiivisessa tiimissä: pilvi- ja kapasiteettipalveluissa, sekä Service Deskissä. Meillä on asiantuntijuutta kolmella eri palvelutasolla ja etsimme nyt Systems Specialisteja vahvistamaan kakkostasoamme. Roolissa menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavasta roolista. 

Minkälaista Systems Specialistia etsimme ja minkälaisen tehtäväkentän tarjoamme?


Systems Specialistimme ovat vahvoja teknisiä asiantuntijoita, joiden tärkeimmät tehtävät asiakkuuksissa on vastata järjestelmien ylläpidosta, automaation kehityksestä, toiminnan jatkuvuudesta, sekä osallistua vian- ja ongelmanselvitykseen. He ovat kiinteästi osana asiakkuustiimejämme, mutta yleisasiantuntijoina liikkuvat myös eri asiakkuuksien ja tekemisen välillä, sekä tekevät sisäistä kehitystä. Tiimissämme pääset osaksi erilaisia ja näkyviä asiakasprojekteja, sekä tekemään yhteistyötä myös asiakkaiden teknisten toimijoiden kanssa.

Systems Specialisteja toimintaympäristössämme yhdistää kiinnostus eri teknologioita kohtaan, hyvä ongelmanratkaisukyky, sekä itseohjautuvuus. Kulttuurimme kulmakiviä on tiimihenkisyys ja tiedon jakaminen. Meillä pääset kehittämään joustavasti osaamistasi ja kannustamme suorittamaan sertifiointeja. Toivomme, että sinulla on halu kehittyä ja kehittää itseäsi, ja tunnistat aktiivisesti asiantuntijuuttasi edistäviä tekijöitä - emme koskaan sano ei osaamisen kehitykselle! Saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme. 

Arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti-osaamista teknisessä mielessä
, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.  Tiimissämme tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtuvia, ja kaikessa ei luonnollisestikaan tarvitse olla mestari, mutta jos tunnistat itsesi alla olevista toiveista, niin saatat olla etsimämme uusi tiimikaveri

 • Vähintään muutaman vuoden kokemus ylläpidosta, erilaisista IT-järjestelmäympäristöistä ja -teknologioista
 • Kokemusta Windows-palvelinympäristöstä
 • Kokemusta julkipilvialustoista: Azure, AWS tai Google Cloud Platform
 • Hyvät valmiudet työskennellä suomeksi ja englanniksi eri sidosryhmien kanssa


  Muita avainsanoja roolin ympäriltä: IaC-ratkaisut, Ansible, Puppet, Linux, virtualisointi, VMware, verkot, tietokannat, powershell, python, bash


   Mitä tarjoamme sinulle?

   • Kattavat edut (puhelin, lounas, liikunta- ja kulttuuri, työmatka, työsuhdepyörä), laajan sairauskuluvakuutuksen (kattaa myös vapaa-ajan tapaturmat), sekä valitsemasi puhelimen (max. 1200 euroa oheislaitteineen)
   • Mahdollisuuden osaamisen kehitykseen ja sertifioitumiseen työajalla (Knowit kustantaa sertifikaatit)
   • Vapauden valita oman Way of working -mallin, tukikohtanasi toimii Tampereen toimistomme. Voit työskennellä modernilla Tullintorilla sijaitsevalla toimistollamme, 100% etänä kotoasi tai hybridimallilla. Tarjoamme modernit ja ergonomiset työvälineet valitsemasi Way of working -mallin mukaisesti
   • Mukavan ja ammattimaisen työyhteisön, jossa tiimikaveri on aina vähintään yhden Slack-viestin päässä, sekä hyvän työn ja vapaa-ajan tasapainon.   Oletko sinä seuraava Systems Specialistimme
   ? Jos koet, että tämä on seuraava mahdollisuutesi niin kuulisimme erittäin mielellämme sinusta lisää!

   Luemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja palaamme asiaan kanssasi. Halutessasi lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Talent Acquisition Partneriimme Sofia Hirvoseen, löydät hänen yhteystietonsa Career-sivultamme.

   Sofia Hirvonen
   Talent Acquisition Partner
   Ota yhteyttä
   Ota yhteyttä
   Alkuun