Avoin työpaikka

Suorituskykyasiantuntija

Etsimme kokenutta ja teknisen taustan omaavaa suorituskykytestausasiantuntijaa tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Tehtävänäsi on kokeneena asiantuntijana auttaa asiakkaitamme suorituskykyyn liittyvien haasteiden alueella.

Odotamme sinulta

  • kokemusta suorituskykytestausprojektien suunnittelusta ja läpiviennistä
  • kokemusta LoadRunner- tai JMeter-työkaluista
  • kokemusta kuormitustestauksen suunnittelusta ja raportoinnista
  • aktiivista otetta ja kykyä kantaa vastuuta
  • halua kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa
  • hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Roolissasi pääset osallistumaan mielenkiintoisiin sekä haastaviin asiakashankkeisiin niin kansainvälisissä kuin kotimaisissakin organisaatioissa. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee joko toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa tai asiakkaillamme pääkaupunkiseudulla.

Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District alueen ytimessä.

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Timo Vikgren, Service Manager, Test Automation, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308.


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun