Avoin työpaikka

Suorituskykyasiantuntija

Etsimme kokenutta ja teknisen taustan omaavaa suorituskykytestausasiantuntijaa tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Tehtävänäsi on kokeneena asiantuntijana auttaa asiakkaitamme suorituskykyyn liittyvien haasteiden alueella.

Odotamme sinulta

  • kokemusta suorituskykytestausprojektien suunnittelusta ja läpiviennistä
  • kokemusta LoadRunner- tai JMeter-työkaluista
  • kokemusta kuormitustestauksen suunnittelusta ja raportoinnista
  • aktiivista otetta ja kykyä kantaa vastuuta
  • halua kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa
  • hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Roolissasi pääset osallistumaan mielenkiintoisiin sekä haastaviin asiakashankkeisiin niin kansainvälisissä kuin kotimaisissakin organisaatioissa. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee joko toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa tai asiakkaillamme pääkaupunkiseudulla.

Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District alueen ytimessä.

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Lisätietoja

Timo Vikgren, Senior Manager, Operations, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308
Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612


Mukaan tiimiimme?

Lähetä profiilisi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole suoraan yhteydessä Noraan tai Timoon. Huom! Heinäkuun aikana lähetettyihin hakemuksiin vastaamme elokuussa, viimeistään 10.8.2020.


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 400 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun