Avoin työpaikka

SharePoint-arkkitehti / Lead Developer


Haemme Experience-tiimiimme kokenutta SharePoint ja Office 365 –asiantuntijaa lead-kehittäjän tai arkkitehdin rooliin. Olet ehkä toiminut vastaavassa roolissa jo aiemmin tai olet kartuttanut kokemustasi kehittäjänä SharePointin parissa ja etsit nyt seuraavaa askelmaa urallasi. Haluamme tukea sinua kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakastoimitusten, sinulle parhaiten sopivien oppimismenetelmien ja mukavien sekä asiantuntevien työkavereiden avulla.

Odotamme sinulta osaamista:

  • SharePoint Online
  • SharePoint 2013 ja/tai uudemmat
  • Office 365 (Teams, Power Apps) ja Azure
  • Halua kehittää ja jakaa osaamistasi


Kehittäjämme tekevät työtä yhdessä niin käyttäjäkokemuksen ja datan hyödyntämisen huippuosaajien, kuin visuaalisten suunnittelijoiden ja asiakkaidemme edustajienkin kanssa – pääosin toimistollamme Punavuoresta, osin etänä ja toisinaan asiakkaillamme vieraillen. Työskentelemme enimmäkseen englanniksi, mutta suomenkielisten sisältöjen ja käyttäjäkoulutusten vuoksi katsomme suomenkielen eduksi.


Lisätietoja

Tommi Lind, Head of Development, Knowit Experience, tommi.lind(a)knowit.fi, +358 40 8410 416
Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi
Tutustu knowitlaisiin: https://www.knowit.fi/ura-knowitilla/knowitlaiset/


Mukaan tiimiin?

Lähetä profiilisi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta, tai ole suoraan yhteydessä Noraan tai Tommiin.

* * *

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme: www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet

Sijainti Helsinki
Aihe Experience
Liiketoiminta-alue Experience
Jaa
Alkuun