Avoin työpaikka

Senior WordPress Developer

Grow. Create a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Experiencen kasvavaan devaaja-yhteisöömme Senior WordPress -kehittäjiä vahvistamaan tiimejämme.

Roolisi ja tiimisi työ Experience -yksikössämme rakentuu vaikuttavien asiakaskokemuksien ja digitaalisten ratkaisujen suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon ympärille. Olemme ylpeitä roolistamme digitaalisten kokemuksien luomisessa, ja kädenjälkemme verkkopalveluissa ja sivustoissa näkyy mm. WWF:lle, Business Finlandille, Amos Rexille, Visit Finlandille, HSY:lle, Suomen luonnonsuojeluliitolle, Design Forum Finlandille, sekä Mandatum Lifelle tehdyssä työssämme.


Minkälaista devaajaa etsimme?

Etsimme ensi sijassa Senior WordPress -kehittäjiä, jotka jakavat meidän kiinnostuksemme ja ammattitaitomme ensiluokkaisten digitaalisten palveluiden ja asiakaskokemuksien teknisen toteutuksen äärellä. Meidän tiimissämme pääset tekemään töitä erilaisissa ja näkyvissä asiakasprojekteissa kovan luokan ammattilaisten ja ykkösluokan tiimikaverien kanssa. Toivomme, että sinuun on sisäänrakennettuna halu kehittyä ja kehittää itseäsi, sillä se on myös iso meitä yhdistävä tekijä tiimissämme.

Tehtäväkentän huomioiden toivomme sinulta löytyvän vahvaa näkemystä WordPressin arkkitehtuurista ja ekosysteemistä sekä silmää verkkosivustojen ja -palveluiden visuaaliselle ilmeelle ja laadukkaalle toteutukselle. Teknisessä mielessä toivomme, että tunnet PHP ja MySQL -ohjelmoinnin kuin omat taskusi, ja hallitset esimerkiksi integraatioiden toteuttamisen WordPress -arkkitehtuurien päälle. Ymmärrät DevOps -menetelmien ja -työkalujen päälle ja ideaalitilanteessa myös projektien tekninen määrittely ja dokumentaatio on sinulle mieleistä puuhaa. Tiimimme työskentelevät ketterin menetelmin, joten näiden ymmärrys ohjelmistokehityksen kontekstissa auttaa myös sinua hyppäämään tekemiseen mukaan. Front-endin osalta kehitystä tehdään meillä paljon JavaScript -pohjaisilla teknologioilla, joten jos paletistasi löytyy osaamista etunenässä React.js ja Vue.js frameworkeista, niin aina sen parempi.

Uramielessä tämä voisi olla sinun tilaisuutesi, jos sinulla on jo muutaman vuoden verran hands-on taustaa sekä näkemystä vaativista verkkosivusto ja/tai -palveluprojekteista WordPress -ympäristöissä.

Muita buzzwordeja roolin ja tiimin ympäriltä: Git, REST, GraphQL, Slim, Symfony, Laravel, Composer, npm, full-stack development, Scrum


Mitä tarjoamme sinulle?

Me Knowitilla arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti -osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on devaajana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana. Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, meillä rento ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo, ja tiimikaveri on aina vähintään yhden slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimitilat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa, mutta halutessasi työn pystyy tekemään paikkariippumattomasti juuri sieltä, missä tietokonekin on. Tarjoamme sinulle kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.


Kiinnostuitko?

Jos yllä runoiltu osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteitesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Specialist Topias Niinivaaraan, jonka yhteystiedot löytyvät urasivuiltamme.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!#LI-TN1

Topias Niinivaara
Talent Acquisition Specialist
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Alkuun