Avoin työpaikka

Senior Web Developer

Pohjoismaiden johtava markkinointi- ja teknologiatoimisto hakee kokenutta Web Developeria työskentelemään osana Episerver Partner of the Year 2017 –palkinnon saanutta Knowit Experience –tiimiä.

Oletko etsimämme henkilö?

  • Sinulla on vähintään 5 vuotta kokemusta kaupallisista julkaisujärjestelmistä ja .NET -kehityksestä.
  • Sinulla on vahva osaaminen verkkopalveluiden front-endien kehittämisestä (HTML, CSS, JavaScript).
  • Sinulla on kokemusta myös back-endien kehittämisestä.
  • Tunnet moderneja frameworkeja sekä hallitset laadukkaat käyttäjälähtöiset ja responsiiviset toteutukset.
  • Olet tiimipelaaja ja nautit yhteistyöstä taitavan ja mukavan web-tiimimme kanssa.


Plussaa hakemuksessasi tuovat osaaminen Episerver-alustasta, verkkokaupoista, analytiikasta, SEO:sta ja mobiilikehityksestä, mutta tarvittaessa opit ne työssäsi. Oman osaamisen kehittäminen ja ylläpitäminen on sinulle peruslähtökohta kaikkeen tekemiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia projekteja mukavien asiakkaiden kanssa osana taitavaa ja kokenutta tiimiä. Kuulumme Knowit-konserniin, jonka 2000 asiantuntijasta yli 500 toimii Knowit Experience liiketoiminta-alueella. Yhteistyö ja yhteiset asiakkaamme muiden pohjoismaisten toimistojemme kanssa tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin sekä uusia uramahdollisuuksia.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antavat

Miikka Roth, Head of Development, miikka.roth(a)knowit.fi, puh. +358 40 501 2319

Wilhelmina Suominen, Recruitment Coordinator, wilhelmina.suominen(a)knowit.fi, puh. +358 44 313 7271

Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan.

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy collects, stores and processes personal data in compliance with European Union's General Data Protection Regulation [GDPR, EU 2016/679]. See our data protection notice (Tietosuojaseloste in Finnish) for further details.

Sijainti Helsinki
Aihe Experience
Liiketoiminta-alue Experience
Jaa
Alkuun