Avoin työpaikka

Senior Web Developer

Grow. Make a difference. Together.Etsimme nyt Knowit Experiencen kasvavaan devaaja-yhteisöömme kokeneita Web-kehittäjiä vahvistamaan tiimejämme.

Experience-yksikössämme on yli 50 asiantuntijan tiivis porukka, ja olemme erikoistuneet toteuttamaan laadukkaita ja vaikuttavia digitaalisia kokemuksia liiketoiminnan tarpeet huomioiden. Olemme ylpeitä roolistamme digitaalisten kokemuksien luomisessa, ja kädenjälkemme verkkopalveluissa ja sivustoissa näkyy mm. WWF:lle, Visit Finlandille, Suomen luonnonsuojeluliitolle, Design Forum Finlandille, Technopolikselle, Alma Talentille sekä Porvoo.fi'lle tehdyssä työssämme.


Minkälaista devaajaa etsimme ja minkälaisen tehtäväkentän tarjoamme?

Meidän ydinosaamistamme on ykkösluokan asiakokemusta luovien verkkopalveluiden suunnittelu ja kehitys - ja teemme sitä modernisti, parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tämä tarkoittaa meillä sitä, että pääset työskentelemään erittäin osaavien kehittäjien ja suunnittelijoiden kanssa ja aina ajan hermolla olevilla teknologioilla, joita päivitetään säännöllisesti. Toivomme, että sinuun on sisäänrakennettuna halu kehittyä ja kehittää itseäsi, sillä se on myös iso meitä yhdistävä tekijä tiimissämme.

Ketterin menetelmin toimivissa tiimissämme tehtävät ovat monipuolisia, ja kaikessa ei luonnollisestikaan tarvitse olla mestari, mutta jos sinun työkalupakistasi löytyy osaamista joltain seuraavista osa-alueista, niin saatat olla etsimämme uusi työkaveri.

 • Gatsby
 • Next.js
 • React
 • Node.js
 • HTML
 • CSS
 • Tailwind

Asiakasprojekteistamme johtuen toivomme myös sinun olevan mukavuusalueellasi jos työkielenä on sekä suomi, että englanti ja uramielessä tämä voisi olla sinulle sopiva rooli, jos sinulla on jo kokemuksesi kautta hyvää näkemystä verkkopalvelukehityksestä ja kykenet mielelläsi kantamaan teknisen kokonaisvastuun asiakasprojekteissa.

Muita buzzwordeja roolin ja tiimin ympäriltä: Jamstack, WordPress, saavutettavuus, GraphQL, Storybook, Headless CMS


Mitä tarjoamme sinulle?

Me Knowitilla arvostamme monipuolista generalisti-osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on devaajana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana. Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, ja meillä rento sekä ammattimainen työyhteisö, jossa huolehditaan työn ja vapaan tasapainosta, on itseisarvo.

Nämä asiat lupaamme sinulle

 • 100% etämahdollisuus. Toimistoissamme Kampissa, Tampereella ja Turussa (Oulu 100% etä) on kuitenkin aina ovet avoinna kotikonttoriarjen tasapainottamista varten, mutta sinä kuitenkin saat päättää, mistä työsi teet Suomessa.
 • Ammatillista kasvua tukevan tiimin ympärillesi. Meidän tiimeissä on osaajia senior arkkitehdeistä vastavalmistuneisiin tulevaisuuden tähtiin, ja tässä porukassa on helppo kehittyä.
 • Suomen mittapuulla laajat projektit digipalvelukokonaisuuksien parissa tunnetuille suomalaisyrityksille, mitkä näyttävät hyvältä CV:ssä ja haastavat myös kokeneempaa tekijää.
 • Jatkuvasti päivitettävän modernin tekkipinon sekä tuen ja ajan osaamisesi kehittämiseen


Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.


Kiinnostuitko?

Jos yllä runoiltu osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteitesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partner Topias Niinivaaraan, etunimi.sukunimi(a)knowit.fi / 050 359 7727.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!


Topias Niinivaara
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Alkuun