Avoin työpaikka

Senior Developer

Olemme vahvistamassa full stack -kehitystiimiämme jotta voimme vastata paremmin asiakkaidemme ohjelmistokehitysprojektien tarpeisiin. Tiimissä toimii tällä hetkellä arkkitehti ja team lead Jani, sekä neljä kokenutta kehittäjää. Tiimin tehtävänä on rakentaa asiakkaidemme uutta liiketoimintaa tukevia järjestelmiä, sparrailla muita tiiminjäseniä sekä kehittää omaa osaamistaan.

Knowitilla pääset tekemään mielenkiintoisia ja haastavia projekteja monipuolisia teknologioita hyödyntäen. Asiakaskuntamme muodostuu pääsääntöisesti suurista ja keskisuurista Suomessa toimivista yrityksistä, jotka kehittävät liiketoimintaansa ja tekevät vahvoja panostuksia digitalisaatioon.

Voit kysyä lisää roolista, tiimistä ja Knowitista Janilta: jani.koivulainen(a)knowit.fi / +358 40 865 4351 tai rekrytointiprosessista vastaavalta Noralta: nora.alavuo(a)knowit.fi / +358 40 3400 612.

Miksi Jani päätit hypätä tiimille vetäjäksi?

"Knowitilla kiehtoi mahdollisuus rakentaa uutta ja toteuttaa osana tiimiä intohimoani tuottaa asiakkaille lisäarvoa modernein teknologioin."

Mikä tulee olemaan isoin haaste? Entä mahdollisuus?

"Markkina on kuuma ja osaajille on kysyntää. Knowitilla pääset rakentamaan näköistäsi organisaatiota muiden huippuosaajien kanssa, ja parempaa huomista asiakkaillemme."


Mitä odotamme sinulta?

Olet kokenut ohjelmistokehittäjä. Teet asioita tosissaan mutta et liian totisesti. Sinulla on kokemusta sekä frontend- että backend-teknologioista. Esimerkiksi:

  • JavaScript / Python / Java / Scala
  • Docker / Kubernetes / Ansible
  • SQL / NoSQL
  • Git

Jos näet itsesi osana Janin tiimiä, nautit työstä osana taitavaa ja mukavaa tiimiä ja haluat kehittää omaa osaamistasi – jutellaan lisää! Pystymme yhdessä muokkaamaan rooliasi sinun vahvuuksiisi sopivaksi, samoin roolisi asiakasprojekteissa muovautuu oman kokemuksesi ja mielenkiintosi perusteella. Pääset myös yhdessä tiimin kanssa suunnittelemaan oman osaamisesi kehittämispolun.

Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa, aivan Design District alueen ytimessä.

Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi
Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja
Jani Koivulainen, Head of Software Development & Lead Architect, jani.koivulainen(a)knowit.fi, +358 40 865 4351
Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

Miten edetään?
Ole rohkeasti suoraan yhteydessä Noraan tai Janiin tai lähetä hakemuksesi tämän sivun hakutoiminnon kautta. Huom! Heinäkuun aikana lähetettyihin hakemuksiin vastaamme elokuussa, viimeistään 10.8.2020.

Grow, Create a difference, TogetherKnowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 400 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme: www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun