Avoin työpaikka

Senior Consultant

Grow. Make a difference. Together.

Grow. Make a difference. Together.

Menesty kanssamme digitalisoituvassa maailmassa, jossa todellisten haasteiden tunnistaminen, ratkaisujen kehittäminen ja kilpailukyvyn säilyttäminen edellyttävät niin liiketoiminnan, teknologian kuin ihmisten ymmärtämistä.

Knowit Insightissa olemme asiakkaidemme liikkeenjohdon muutostyön kumppaneita. Suomen yksikössämme on vajaa 30 kovan luokan asiantuntijaa auttamassa yrityksiä ja organisaatioita rakentamaan kannattavaa, vastuullista ja muutoksiin sopeutuvaa liiketoimintaa. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Operational Excellence -tiimimme vahvistukseksi kokenutta Senior konsulttia.


Mitä työpöydältäsi löytyy

Senior konsulttina roolisi rakentuu erilaisten asiakkaiden toimitusketjujen kehitysprojektien ympärille ja joissa tarkoituksena on luoda huippuluokan tuottavuuden optimoimisen ratkaisuja. Työskentelet yhdessä kollegoidesi ja asiakkaiden kanssa analysoiden, suunnitellen ja toteuttaen erityyppisiä toimitusketjujen muutoshankkeita. Tehtävänkuvasi ei lopu vain suunnitteluvaiheeseen vaan toimit aktiivisessa roolissa asiakkaan kaverina varmistaen toimenpiteiden todellisen toteutumisen sekä liiketoiminnallisen lisäarvon saavuttamisen.

Luomamme ratkaisut vaikuttavat merkittävästi asiakkaidemme toimintaan ja siksi toivomme sinullakin olevan intoa muutosjohtamiseen ja uusien toimintatapojen ajamiseen.

Toisin sanoen tehtävä tarjoaa:

   • Mahdollisuuden kehittää asiakkaidemme toimitusketjujen hallintaa mitattavilla tuloksilla
   • Tilaisuuden päästä oppimaan miten projektijohdetaan vaikuttavaa muutosta asiakasorganisaatiossa, lähtien projektin alkukartoituksesta aina liiketoiminnallisiin tuloksiin asti
   • Mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti eri toimialojen parissa sekä pohjoismaissa että globaalilla tasolla ja poikkitoiminnallisesti kaikkien organisaatiotasojen kanssa
   • Tilaisuuden oppia ja napata käyttöön toimitusketjun hallinnan parhaita käytänteitä sekä syventää omaa asiantuntijuuttasi

    

   Mitä toivomme sinulta?

   Me knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä eli Makereita; teemme sen mitä lupaamme ja suurella sydämellä. Olemme ylpeitä tekemisestämme ja asiantuntijuudestamme.

   Maker-asenteen lisäksi toivoisimme sinulta vahvaa ymmärrystä toimitusketjujen hallinnasta, uskallusta katsoa tulevaan ja haastaa mennyttä, sekä näkemystä suunnitella asiakkaidemme tuottavuutta kasvattavia ratkaisuja.

   Lisäksi, toivoisimme että:

   • Sinulla on muutaman vuoden kokemus toimitusketjujen kehittämisestä, joko konsulttina tai inhouse kehityshankkeissa
   • Vahva ymmärrys toimitusketjujen hallinnasta sekä eri organisaatioiden ja liiketoimintamallien menestystekijöistä
   • Kykyä tehokkaaseen muutosjohtamiseen asiakasorganisaatioissa sekä taitoa kommunikoida monitahoisia asioita ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi
   • Omaat proaktiivisen, avoimen ja asiakaslähtöisen työskentelyotteen sekä viihdyt tiimikeskeisessä työympäristössä
   • Olet lähestymiseltäsi analyyttinen sekä omaat kykyä käsitellä laajoja data aineistoja ja kokonaisuuksia
   • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot suomen- ja englanninkielellä

   Mitä tarjoamme

   Olemme matala organisaatio ja meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille rento, toimiva ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden Slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimistotilat Helsingin keskustassa sekä ergonomiset työvälineet. Tämä rooli on vakituinen ja kokopäiväinen ja meillä on mahdollista työskennellä hybridimallilla. Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

   Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme. Monipuolinen asiakastyömme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen, sekä pääset aidosti vaikuttamaan ja muokkaamaan tulevaisuuden palveluitamme. 

    

   Heräsikö kiinnostuksesi?

   Jos yllä kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

   Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Annastiinaan, löydät hänen yhteystietonsa alta.

   Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

   Annastiina Korpi
   Talent Acquisition Partner
   Alkuun