Avoin työpaikka

(Senior) C/C++ Developer

Haluatko olla mukana mielenkiintoisissa kansainvälisissä tuotekehitysprojekteissa? Knowit etsii kokeneeseen ohjelmistokehitystiimiinsä Hyvinkäälle lisää osaajia.

Mitä asiakkaamme odottaa:

C/C++ -kehittäjänä osallistut sulautettujen Linux-pohjaisten automaatiojärjestelmien ohjelmistokehitystehtäviin ketterässä tiimissämme Hyvinkäällä. Tehtävässä menestyminen vaatii C/C++ -ohjelmoinnin osaamista käyttäen nykyaikaisia ohjelmistokehityksen menetelmiä ja työkaluja. Erilaisten sulautettujen järjestelmien ja/tai mikrokontrollerien tuntemuksesta on etua. Sen lisäksi, että kirjoittamasi koodi on eleganttia ja helposti ylläpidettävää, olet myös motivoitunut varmistamaan ohjelmiston laadun riittävillä yksikkötesteillä ja testiautomaatiolla.

Senior-tason positiossa odotamme lisäksi näyttöä ohjelmistoarkkitehtuurien, rajapintojen ja protokollien suunnittelusta sekä kattavaa kokemusta ohjelmistokehityksestä.

Hajautettujen järjestelmien, TCP/IP-verkkojen, IoT/Cloud/virtualisointitekniikoiden, tietoturva-asioiden, algoritmien ja elektroniikan tuntemus on eduksi.

Sinulla tulisi olla kokemusta muutamasta, mielellään useammasta näistä teknologioista: C, C++ (11), STL, Boost, Qt, QML, Python, Git, Robot Framework, Jenkins, Buildroot, Yocto, Systemd, Scons, jne. Knowit on vahvasti kansainvälinen ja projekteissa tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä saat vastineeksi työpanoksestasi:

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella. Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District alueen ytimessä.

Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi
Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja:

Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

Mukaan tiimiin?

Ole suoraan yhteydessä Noraan tai lähetä hakemuksesi tämän sivun hakutoiminnon kautta. Huom! Heinäkuun aikana lähetettyihin hakemuksiin vastaamme elokuussa, viimeistään 10.8.2020.

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 400 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy collects, stores and processes personal data in compliance with European Union's General Data Protection Regulation [GDPR, EU 2016/679]. See our data protection notice (Tietosuojaseloste in Finnish) for further details.

Sijainti Hyvinkää
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun