Senior Backend Developer (Integraatio)

Tiedätkö, mitä teet viiden vuoden kuluttua?

Huoli pois, vaikka tulevaisuuden näkymät eivät olisikaan kristallinkirkkaita – jos totta puhutaan, meilläkään ei ole vastausta täysin hahmoteltuna. Kuitenkin, kun puhutaan asiantuntemuksestamme, sitoudumme vahvasti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Olipa kyse sitten teknologioista, käytännöistä tai muista näkökulmista, jotka ovat olennaisia ammatilliselle kasvullesi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi varmistamme, että työsi pysyy merkityksellisenä ja palkitsevana vuodesta toiseen.

 


Keitä olemme?

Knowitilla digitaaliset palvelut ovat osa kestävää kehitystä. Siksi asiakkaamme niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla luottavat meihin kestävien ja innovatiivisten sovellusten ja järjestelmien kehittämisessä julkisiin palveluihin ja kriittisiin liiketoiminnan tarpeisiin.

Etsimme nyt Senior Backend -kehittäjiä Knowit Solutionsiin vahvistamaan Ulkoministeriön tiimiämme viisumitietojärjestelmän kehittämishankkeeseen.

Ohjelmistokehitysprojekteissamme työskentelemme tiimeissä, joten sinulla on aina taitava kollega omasta tiimistäsi vierelläsi. Työmme ulottuu eri aloille, kuten teollisuus, energiasektori, peliala ja kansalaispalvelut julkisella sektorilla – kaikkia näitä kohteita luonnehtivat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja roolimme luotettavana kumppanina.

 


Minkälaista kehittäjää ja teknistä osaamista etsimme?

Toivomme kokemusta järjestelmien välisistä integraatioista ja osaamista niihin vaadituista teknologioista. Toivomme lisäksi, että sinulla on taito tuottaa ensiluokkaista, testattua ja vaivattomasti ylläpidettävää koodia, sillä kannamme syvää ammatillista ylpeyttä työtämme kohtaan. Lisäksi knowitlaisiin on sisäänrakennettu uteliaisuus oppia ja kehittyä, joten toivomme, että sinäkin innostut uudesta.

Ketterissä tiimeissämme tehtävät ovat monipuolisia, eikä kaikkea tarvitse hallita. Kuitenkin, jos sinulta löytyy taitoja/kokemusta seuraavilla osa-alueilla, saatat olla juuri se etsimämme kollega:

  • Apache Camel, Artemis MQ, SOAP/XML, REST/JSON,  gRPC-protokolla
  • Aiempi työkokemus julkisesta organisaatiosta
  • Vähintään 4 vuoden kokemus ketterästä ohjelmistokehityksestä kompleksisissa ympäristöissä

 

Plussana pidämme kiinnostusta ja kokemusta julkisen pilvipalvelun alustoista (Azure, AWS tai GCP). Koulutusorganisaationa tarjoamme mahdollisuuksia sertifioitumiseen ja uusien taitojen oppimiseen työn kautta, ja kokeneille ammattilaisille tarjoamme myös mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää taitojaan edelleen.

Asiakasprojektin vuoksi odotamme myös, että tunnet olosi mukavaksi työskennellessäsi sekä suomeksi että englanniksi.

 

Joitain avainsanoja rooliin ja tiimiin liittyen: Scrum, CI/CD, Apache Camel, integration, software development

 


Miksi Knowit?

Knowitissa arvostamme monipuolista osaamista ja valmiutta oppia uusia taitoja. Me kaikki olemme tekijöitä sydämeltämme; teemme sen, mitä lupaamme, parhaan kykymme mukaan ja suurella sydämellä.

Varmistaaksemme, ettei tämä ole vain yksipuolinen toiveiden lista, haluamme sinun voivan vaikuttaa rooliisi ja ottaa niin paljon vastuuta asiakasprojekteissa kuin haluat. Haluamme, että saat kehittää osaamistasi tuellamme, oli kyse sitten uusimmista teknologioista tai pitkäaikaisemmasta erikoistumisesta oman alasi asiantuntijaksi.
Olet enemmän kuin tervetullut liittymään tiimiimme sellaisena kuin olet, kokonaisena ihmisenä. Meille rento ja ammattimainen työympäristö on ehdoton arvo, ja tiimikaverisi on aina vain yhden Slack-viestin päässä.

 

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Tiimi ja yhteisö, jossa on helppo kehittyä ja saada apua tarvittaessa. Meillä on ammattilaisia eri uravaiheissa, ja tarjoamme mahdollisuuksia, jotka haastavat ja kehittävät niin vastavalmistuneita kuin kokeneita ammattilaisia.
  • Henkilöstöltämme paljon kiitosta saanut People Lead -malli. Esihenkilöiden tärkein tehtävä on mahdollistaa sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi ja kehittyä ammatillisesti.
  • Aikaa ja resursseja taitojesi kehittämiseen työaikana (koulutus, sertifikaatit, kilta-aktiviteetit, oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma) .
  • Työnkierto eri asiakasprojektien välillä eri aloilla.
  • Teknologiariippumattoman ympäristön. Työskentelemme modernien teknologioiden ja työkalujen parissa sekä noudatamme parhaita käytäntöjä, minkä lisäksi meillä on vahvat teknologiapartneruudet alan isojen toimijoiden kanssa. Samalla olemme kuitenkin uteliaita ja valmiita oppimaan uutta sekä haastamaan status quon.
  • Joustava etä-/hybridityöskentely sekä erinomainen työn ja vapaa-ajan tasapaino. Teemme merkittäviä ja merkityksellisiä projekteja kestävässä digitalisaatiossa, mutta jokainen meistä on kokonainen ihminen, ja elämässä on tärkeitä asioita myös työn ulkopuolella.
  • Monipuoliset henkilöstöedut (ruokailu, työmatkat, liikunta/kulttuuri, kattava työterveyshuolto, sairausvakuutus, polkupyöretu, työkalut valintasi mukaan, ergonominen kotitoimisto, rekrytointi- ja myyntiliidibonukset, mahdollisuus tilapäiseen etätyöhön ulkomailla).

 

Voit myös tutustua meihin ja ohjelmistokehitystyöhömme täällä

 


Kiinnostuitko?

Mikäli huomaat, että liittyminen Makers-tiimiimme on tilaisuus, johon tahdot tarttua, kerro itsestäsi enemmän lähettämällä hakemus!

Jos mieleesi tulee kysymyksiä tai haluat pikaisen keskustelun ennen päätöksen tekemistä, ota yhteyttä Talent Acquisition Partneriin Sebastian Stengårdiin, jonka yhteystiedot löytyvät urasivuiltamme.

Sebastian Stengård
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun