Senior Analytics Engineer

Grow. Make a difference. Together.

Muotoilemme, rakennamme ja ylläpidämme kestäviä tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja - We are Makers of sustainable future

Knowit Data & Analytics -yksikkö keskittyy datan käsittelyyn, analysointiin ja varastointiin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Etsimme nyt innostunutta ja osaavaa Senior Analytics Engineeriä liittymään osaksi porukkaamme!

Työpäiväsi täyttyvät mielenkiintoisilla asiakasprojekteilla, joihin kuuluu muun muassa vaatimusmäärittelyiden suunnittelu asiakkaidemme kanssa, integraatioiden suunnittelu lähdejärjestelmistä ja sopivien pilvialustojen palveluiden valitseminen datan varastoimiseksi.

Työssäsi käyt asiakkaidemme kanssa läpi tietovarastoratkaisujen vaatimuksia ja suunnittelet datan transformaatioita sekä tietovaraston arkkitehtuuria. Työskentelet myös osana asiakkaidemme datatiimiä tukemalla heitä ratkaisujen käytössä sekä osallistut pre-sales tehtäviin omalla asiantuntijuudellasi. Tämän työn ehdoton suola on todella vaihtelevat ja mielenkiintoiset asiakkaamme, jotka edustavat hyvin erilaisia toimialoja ja organisaatioita.

Työyhteisönä olemme sparraileva, ja usein kehitämme omaa toimintaamme (kuten DataOps-ajattelua) verkostoitumalla monialaisesti kollegoiden kanssa uusien parhaiden käytäntöjen ideoinnin ja seuraavien asiakasta auttavien teknologioiden löytämisen parissa.

Sinulla on erinomainen mahdollisuus tiiviiseen yhteistyöhön teknologiapartnereidemme kanssa, joiden tarjoamia sertifiointeja voit hyödyntää henkilökohtaisen kehittymisesi tueksi. Käytämme viimeisimpiä data-alan teknologioita, kuten Databricks, Snowflake ja dbt, sekä hyödynnämme laajasti yhteistyötä pilvialustakumppaniemme kanssa. Tärkeimmät pilvialustakumppanimme ovat AWS, Azure ja GCP.
 

Mitä toivomme sinulta?

Me knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä eli Makereita; teemme sen mitä lupaamme ja suurella sydämellä. Olemme ylpeitä tekemisestämme ja isosta asiantuntijuudestamme. 

Maker-asenteen lisäksi odotamme sinulta vahvaa ymmärrystä Modern Data Stack -trendeistä, uskallusta katsoa tulevaan ja haastaa mennyttä, sekä näkemystä suunnitella asiakkaidemme data- ja liiketoimintatarpeita vastaavia ratkaisuja.

Lisäksi toivomme, että sinulla löytyy jo aiempaa kattavaa kokemusta datan käsittelystä sekä moderneista pilvialustoista. Olet näkyvässä roolissa asiakasrajapinnassa, joten sinun tulee nauttia datanhallinnan haasteiden ratkomisesta ja ratkaisujen sparraamisesta asiakkaiden ja tiimin kanssa. Tehtäväsi edellyttää erinomaisia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomen että englannin kielellä. 

Näiden taitojen lisäksi arvostamme aitoa intoa jatkuvasti kehittää itseäsi datan ammattilaisena sekä hyödyntää alan uusimpia teknologioita. 

Työhösi liittyviä avainsanoja ovat mm. Snowflake, dbt, Azure, Databricks, Data Factory, AWS, Tableau, Power BI, SQL, Python, Spark, Synapse


Mitä puolestaan me tarjoamme sinulle?

Knowit tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden päästä loistamaan meidän Data & Analytics -tiimissämme sekä samalla laajentamaan ja syventämään osaamistasi alan kovimpien asiantuntijoiden joukossa. Pohjoismaissa olemme yksi johtavia data- ja analytiikkaratkaisujen toimijoita. Ylläpidämme tiiviisti partneruuttamme markkinoiden parhaimpien teknologiayritysten, kuten Tableau, Microsoft, dbt, Databricks, Snowflake sekä AWS.

Olemme matala organisaatio ja meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille rento, toimiva ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden Slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimistotilat Helsingissä, Tampereella ja Turussa, sekä ergonomiset työvälineet. Tämä rooli on vakituinen ja kokopäiväinen, ja meillä on mahdollista työskennellä sinulle sopivalla hybridimallilla. Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme. Monipuolinen datatekemisemme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen, sekä pääset aidosti vaikuttamaan ja muokkaamaan tulevaisuuden datatoimintaamme.

Lue tästä Antin uratarina aloittelevasta analytiikkakonsultista senioritekijäksi ja kohti johtavaa data-analytiikan ratkaisuarkkitehtiä.

  Jutellaanko lisää?

  Oletko sinä kenties seuraava Makerimme? Jos yllä oleva kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

  Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Annastiinaan, löydät hänen yhteystietonsa alta.

  Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

  Annastiina Korpi
  Talent Acquisition Partner
  email iconJaa sähköpostitse
  Alkuun