Avoin työpaikka

Sales, Digital Solutions and Marketing

Haluatko päästä kehittämään Suomen johtavien kansainvälisten yritysten liiketoimintaa yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa? Knowit Experience etsii joukkoonsa energistä ja innovatiivista myynnin monitaituria toimimaan digitaalisen liiketoiminnan myyntivastuullisena.

Tuot nykyisille ja uusille asiakkaillemme lisäarvoa ratkomalla heidän digitaalisia tarpeitaan ja konsultoimalla asiakasta yhdessä asiantuntijoidemme kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Työssäsi olet osa Knowit Experiencen 500 henkilön pohjoismaista organisaatiota. Meillä pääset työskentelemään Suomen suurimpien yritysten kanssa osana kasvavaa liiketoimintaa ja yritystä. Digitaalisen näköalapaikan lisäksi tarjoamme rennon, aidosti Pohjoismaisen työympäristön ja loistavat työkaverit.

Odotamme sinulta

  • kokemusta digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen myynnistä
  • markkinointiteknologioiden tuntemusta
  • näyttöä tuloksekkaasta myynnistä ja uusasiakashankinnasta
  • kokemusta projektien hallinnasta
  • erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
  • hyviä viestintä-, esiintymis- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme

  • viestintä- ja markkinointialan kokemusta ja osaamista
  • kokemusta markkinoinnin automaatiotyökaluista (HubSpot)

Kuulumme Knowit-konserniin, jonka 2000 asiantuntijasta yli 500 toimii Knowit Experience liiketoiminta-alueella. Yhteistyö ja yhteiset asiakkaamme muiden pohjoismaisten toimistojemme kanssa tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin sekä uusia uramahdollisuuksia.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Janne Tuominiemi, Director, Experience, janne.tuominiemi(a)knowit.fi, puh. +358 40 554 7416.

Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu

Sijainti Helsinki
Aihe Experience
Liiketoiminta-alue Experience
Jaa
Alkuun