Test Automation Specialist

Grow. Make a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme, testaamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Solutionsin kasvavaan testaus ja laadunvarmistus -yhteisöömme Testiautomaatioasiantuntijoita vahvistamaan tiimejämme.

Roolisi ja tiimisi työ Automation & Quality -kompetenssialueellamme rakentuu asiakkaidemme bisneskriittisten digitaalisten palveluiden testausautomaation ja automaatioympäristöjen pariin. Iso viipale viimeisen päälle laadukasta ohjelmistoa on, että mylly pyörii tasaisella varmuudella myös julkaisun sekä päivityksien jälkeen. Me Knowitilla olemme ylpeitä asiantuntijuudestamme sekä roolistamme asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeiden sovelluksien laadukkuuden varmistamisesta ja kehittämisestä. Olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla.


Minkälaista Testiautomaatioasiantuntijaa ja tiimikaveria etsimme?

 • Jaat meidän kiinnostuksemme ja ammattitaitomme sekä -ylpeytemme modernin testiautomaation äärellä.
 • Työskentely teknisten kysymysten sekä testiautomaation, työkalujen ja ajoalustojen kehittämisen parissa on sinulle mielekästä
 • Osaavien ja lahjakkaiden ammattilaisten kanssa työskentely on sinulle tärkeää. 

Automaation, testauksen ja laadunvarmistuksen suhteen meiltä löytyy alan kovinta osaamista ja sen myötä - yhtään nöyristelemättä - erittäin hyvät mahdollisuudet kehittää ja ylläpitää työmarkkinan tarpeita vastaavaa ammattiosaamistasi. 

Minkälaista teknistä kompetenssia toivomme sinulta?

Meidän tiimissä tehtävät ovat monipuolisia, ja kaikessa ei luonnollisestikaan tarvitse olla mestari, mutta jos sinun työkalupakistasi löytyy osaamista joltain seuraavista osa-alueista, niin saatat olla etsimämme uusi työkaveri.

 • Python-ohjelmointi
 • Robot Framework
 • CI-työkalut, kuten Jenkins tai Hudson
 • Testauksenhallinnan työkalut
 • Käyttöliittymäautomaatiot
 • Automaatioympäristöjen pystytykset
 • Ohjelmistotestaus ja laadunvarmistus

Asiakasprojekteistamme johtuen toivomme myös sinun olevan mukavuusalueellasi jos työkielenä on sekä suomi, että englanti. Uramielessä tämä voisi olla sinun tilaisuutesi, jos sinulla on jo muutaman vuoden verran hands-on taustaa sekä näkemystä testiautomaation ja laadunvarmistuksen tehtävistä.


Muita buzzwordeja roolin ja tiimin ympäriltä: Automation, Quality Assurance, test automation, Windows, Linux, Jenkins, Hudson, CI/CD


Miksi Knowit?

Knowitissa arvostamme monipuolista osaamista ja valmiutta oppia uusia taitoja. Me kaikki olemme tekijöitä sydämeltämme; teemme sen, mitä lupaamme, parhaan kykymme mukaan ja suurella sydämellä.

Varmistaaksemme, ettei tämä ole vain yksipuolinen toiveiden lista, haluamme sinun voivan vaikuttaa rooliisi ja ottaa niin paljon vastuuta asiakasprojekteissa kuin haluat. Haluamme, että saat kehittää osaamistasi tuellamme, oli kyse sitten uusimmista teknologioista tai pitkäaikaisemmasta erikoistumisesta oman alasi asiantuntijaksi.
Olet enemmän kuin tervetullut liittymään tiimiimme sellaisena kuin olet, kokonaisena ihmisenä. Meille rento ja ammattimainen työympäristö on ehdoton arvo, ja tiimikaverisi on aina vain yhden Slack-viestin päässä.

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Tiimi ja yhteisö, jossa on helppo kehittyä ja saada apua tarvittaessa. Meillä on ammattilaisia eri uravaiheissa, ja tarjoamme mahdollisuuksia, jotka haastavat ja kehittävät niin vastavalmistuneita kuin kokeneita ammattilaisia.
 • Aikaa ja resursseja taitojesi kehittämiseen työaikana (koulutus, sertifikaatit, kilta-aktiviteetit, oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma) .
 • Työnkierto eri asiakasprojektien välillä eri aloilla.
 • Teknologiariippumattoman ympäristön. Työskentelemme modernien teknologioiden ja työkalujen parissa sekä noudatamme parhaita käytäntöjä, minkä lisäksi meillä on vahvat teknologiapartneruudet alan isojen toimijoiden kanssa. Samalla olemme kuitenkin uteliaita ja valmiita oppimaan uutta sekä haastamaan status quon.
 • Joustava etä-/hybridityöskentely sekä erinomainen työn ja vapaa-ajan tasapaino. Teemme merkittäviä ja merkityksellisiä projekteja kestävässä digitalisaatiossa, mutta jokainen meistä on kokonainen ihminen, ja elämässä on tärkeitä asioita myös työn ulkopuolella.
 • Monipuoliset henkilöstöedut (ruokailu, työmatkat, liikunta/kulttuuri, kattava työterveyshuolto, sairausvakuutus, polkupyöretu, työkalut valintasi mukaan, ergonominen kotitoimisto, rekrytointi- ja myyntiliidibonukset, mahdollisuus tilapäiseen etätyöhön ulkomailla).

 


Kiinnostuitko?

Oletko sinä kenties seuraava Makerimme? Jos yllä oleva kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Sebastian Stengårdiin, löydät hänen yhteystietonsa alta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Sebastian Stengård
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun