Test Automation Specialist

Grow. Make a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme, testaamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Solutionsin kasvavaan testaus ja laadunvarmistus -yhteisöömme Automaatioasiantuntijoita vahvistamaan tiimejämme.

Roolisi ja tiimisi työ Automation & QA -yksikössämme rakentuu asiakkaidemme bisneskriittisten digitaalisten palveluiden testausautomaation ja automaatioympäristöjen pariin. Iso viipale viimeisen päälle laadukasta ohjelmistoa on, että mylly pyörii tasaisella varmuudella myös julkaisun sekä päivityksien jälkeen. Me Knowitilla olemme ylpeitä asiantuntijuudestamme sekä roolistamme asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeiden sovelluksien laadukkuuden varmistamisesta ja kehittämisestä. Olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla.


Minkälaista Automaatioasiantuntijaa ja tiimikaveria etsimme?

  • Jaat meidän kiinnostuksemme ja ammattitaitomme sekä -ylpeytemme modernin testiautomaation äärellä.
  • Työskentely teknisten kysymysten sekä testiautomaation, työkalujen ja ajoalustojen kehittämisen parissa on sinulle mielekästä
  • Osaavien ja lahjakkaiden ammattilaisten kanssa työskentely on sinulle tärkeää. Automaation, testauksen ja laadunvarmistuksen suhteen meiltä löytyy alan kovinta osaamista ja sen myötä - yhtään nöyristelemättä - erittäin hyvät mahdollisuudet kehittää ja ylläpitää työmarkkinan tarpeita vastaavaa ammattiosaamistasi. 

Minkälaista teknistä kompetenssia toivomme sinulta?

Meidän tiimissä tehtävät ovat monipuolisia, ja kaikessa ei luonnollisestikaan tarvitse olla mestari, mutta jos sinun työkalupakistasi löytyy osaamista joltain seuraavista osa-alueista, niin saatat olla etsimämme uusi työkaveri.

  • Python-ohjelmointi
  • Robot Framework
  • CI-työkalut, kuten Jenkins tai Hudson
  • Testauksenhallinnan työkalut
  • Käyttöliittymäautomaatiot
  • Automaatioympäristöjen pystytykset
  • Ohjelmistotestaus ja laadunvarmistus

Asiakasprojekteistamme johtuen toivomme myös sinun olevan mukavuusalueellasi jos työkielenä on sekä suomi, että englanti. Uramielessä tämä voisi olla sinun tilaisuutesi, jos sinulla on jo muutaman vuoden verran hands-on taustaa sekä näkemystä testiautomaation ja laadunvarmistuksen tehtävistä.


Muita buzzwordeja roolin ja tiimin ympäriltä: Automation, Quality Assurance, test automation, Windows, Linux


Mitä tarjoamme sinulle?

Me Knowitilla arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti -osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on asiantuntijana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana, liittyi se sitten yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, meillä rento ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo, ja tiimikaveri on aina vähintään yhden slack-viestin päässä, jos hän ei satu istumaan viereisellä työpisteellä. Projektitiimimme työskentelevät usein asiakkaidemme toimitiloissa, minkä lisäksi tarjoamme modernit toimitilat Helsingin keskustassa. Näköalapaikkoja emme keskustan tiheän rakennuskannan vuoksi tohdi luvata, mutta uskallamme sanoa projektien ja tiimin olevan sen verran mainiot, että mieluummin niiden parissa päivänsä viettää kuin tuijottelisi ikkunasta ulos. Helsingin lisäksi meillä on toimistot myös Tampereella, Turussa sekä Oulussa.

Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.


Kiinnostuitko?

Jos yllä runoiltu osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteidesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! 

Sebastian Stengård
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun