Avoin työpaikka

Projektipäällikkö

Oletko projektin kantava voima, joka ohjaa asiakasprojektin ketterästi maaliin? Liity joukkoon kehittämään Suomen arvostetuimpien brändien asiakaskokemusta ja digipalveluita!

Projektipäällikkönä vastaat asiakasprojektien suunnittelusta, resursoinnista, läpiviennistä ja kannattavuudesta. Yhdessä design- ja CEM-tiimin, konsulttien ja kehittäjien kanssa muodostatte projektitiimin, joka on mukana asiakasprojekteissa aina myynnistä palveluiden lanseeraukseen ja jatkokehittämiseen asti.

Työssäsi olet osa Knowit Experiencen 500 henkilön pohjoismaista organisaatiota. Meillä pääset työskentelemään Suomen suurimpien yritysten kanssa osana kasvavaa liiketoimintaa ja yritystä. Digitaalisen näköalapaikan lisäksi tarjoamme rennon, aidosti Pohjoismaisen työympäristön ja loistavat työkaverit.

Miksi Knowit?

”Knowitin projekteja on mielenkiintoista vetää erityisesti siksi, että niissä yhdistyvät niin monen huipputekijän ammattitaito – esteettinen ja UX-design, digimarkkinointi ja analytiikka sekä tietenkin tekninen toteutus. On ilo seurata sitä prosessia, jonka tuloksena digipalvelumme syntyvät!”

Milla Harju, projektipäällikkö

Menestyäksesi projektipäällikkönä sinulla tulee olla

  • kokemusta ja näkemystä digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja projekteista
  • viestintä- ja markkinointialan kokemusta ja osaamista
  • halua ja kykyä oppia jatkuvasti uutta ja kantaa vastuuta
  • kokemusta monimuotoisten projektien suunnittelusta, koordinoinnista ja seurannasta
  • vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä

Lisäksi arvostamme

  • design thinking ja palvelumuotoilunäkemystä
  • kokemusta markkinointiteknologioiden parissa työskentelystä
  • kokemusta ja soveltavaa osaamista ketteristä menetelmistä (SCRUM, Kanban, Lean


Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fiLisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Janne Tuominiemi, Director, Experience, janne.tuominiemi(a)knowit.fi, puh. +358 40 554 7416.


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!


Knowit on konsulttiyritys, joka kiihtyvän digitalisaation aikakautena luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla rajat ylittäviä ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella, jotka ovat Experience, Insight ja Solutions. Knowit erottuu muista konsulttitoimistoista sillä, että yrityksessä yhdistyy suunnittelu- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja IT-osaaminen. Knowitilla työskentelee noin 1900 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Knowit AB (publ) on noteerattu Tukholman pörssin Pohjoismaisella listalla. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com

Sijainti Helsinki
Aihe Experience
Liiketoiminta-alue Experience
Jaa
Alkuun