Avoin työpaikka

Ohjelmistorobotiikan asiantuntija

Etsimme RPA (Robotic Process Automation) -asiantuntijaa haastaviin ohjelmistorobotiikan kehitys- ja konsultointitehtäviin.

Ohjelmistorobotiikan asiantuntijana pääset osallistumaan mielenkiintoisiin RPA-hankkeisiin ja kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja tehokkaampaan suuntaan, kädenjäljelläsi on siis iso vaikutus. Tietotyön puuduttavat rutiinit haukkaavat ihmisten työstä edelleen valtavan osan. Ohjelmistorobotiikan asiantuntijana toimit muuttuvan tietotyön etulinjassa ja tuotat tehokkaampia prosesseja, joiden avulla työntekijöille vapautuu aikaa mielekkäämpiin työtehtäviin. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan laajasti eri liiketoimintoihin ja toimialoihin. Ohjelmistorobotiikassa menestyminen vaatii teknisiä taitoja, mutta ennen kaikkea on tärkeää ymmärtää asiakkaiden prosesseja ja työtapoja, jotta voimme tarjota heille laadukkaita automaatioratkaisuja.

Mikä parasta, vaikka tehtävä vaatii itsenäistä otetta ja työskentelyä, on erittäin ammattitaitoinen ja hyvällä huumorilla varustettu automaatiotiimimme tukenasi ja valmiina auttamaan uusien ratkaisujen luomisessa. Meillä myös innovoidaan ja kehitetään jatkuvasti - pallottelemme uusia ideoita viikoittain parempien robotiikkaratkaisujen löytämiseksi. Pääset siis joka päivä kehittymään ja oppimaan uutta projektiemme ja tiimikollegoidesi kautta.

Odotamme sinulta

 • halua kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa
 • ymmärrystä ja kokemusta ketteristä projektitoimituksista
 • kykyä hahmottaa nopeasti organisaation nykytila ja asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet
 • ymmärrystä ja halua kehittyä ohjelmistorobotiikassa
 • aktiivista otetta ja kykyä kantaa vastuuta
 • hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • postiivista asennetta ja innokkuutta oppia uutta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa


Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista

 • liiketoimintaprosessien kehittäminen
 • myynnin tuki
 • ohjelmistorobotiikka ja RPA-työkalut (esim. UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere)
 • ohjelmistokehitys
 • tuotantoympäristöjen rakentaminen

Varsinainen toimipisteesi sijaitsee toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa, mutta työtehtävä usein edellyttää myös työskentelyä asiakkaidemme tiloissa. Asiakkaamme sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja mm. ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Hanna Saari, Lead Consultant, RPA, hanna.saari(a)knowit.fi, +358 40 577 3484

Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun