Avoin työpaikka

Ohjelmistokehityksen ja liiketoiminnan ketteröittäjä (Agile Coach) -konsultti

Etsimme kokenutta ketterän kehityksen osaajaa luotsaamaan asiakkaitamme liiketoiminnan, organisaation, toimintamallien ja tiimien ketteröittämisessä. Olet innostunut ja kiinnostunut uusista ratkaisuista ja etsit koko ajan tapoja auttaa ja kehittää niin asiakkaitamme kuin itseäsikin. Agile Coaching on palvelutehtävä, jossa käytät ja jaat omaa osaamistasi auttaaksesi valmennettavaa parantamaan omaa suoritustaan.

Odotamme sinulta:

 • aktiivista otetta ja kykyä kantaa vastuuta
 • palavaa halua kehittää asiakkaiden toimintaa
 • valmennus- ja fasilitointikokemusta
 • kokemusta ja laajaa ymmärrystä ketteristä toimintatavoista (Lean / Agile / Scrum / Kanban / SAFe / LeSS jne.)
 • kykyä hahmottaa organisaatio, sen nykyiset toimintatavat ja tärkeimmät kehityskohteet
 • laaja-alaista liiketoiminta- ja prosessiosaamista
 • hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua esiintyä
 • myyntihenkisyyttä ja kykyä visualisoida ratkaisuja ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi
 • kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäväkokonaisuuksia
 • intohimoa ja innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Roolissasi pääset osaksi liiketoimintamme ydintä ja osallistumaan sen kehittämiseen. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat äärimmäisen tärkeitä. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa, mutta työtehtävä edellyttää usein myös työskentelyä asiakkaidemme tiloissa. Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Kehitämme jatkuvasti yhdessä toimintaamme ja työtapojamme. Etsimme joukkoomme parhaita osaajia ja mukavia työkavereita. Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja toimivat edut, kuten lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, erikoislääkäritasoiset työterveyspalvelut sekä hammashoidon vuositarkastuksen.

Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi
Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Henri Grönblom, Head of Lead Consulting, henri.gronblom(a)knowit.fi, +358 40 849 6298

Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta 17.12.2017 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaan osaajan!

Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun