Avoin työpaikka

Manager / Senior Manager

Grow. Make a difference. Together.

Grow. Make a difference. Together.

Menesty kanssamme digitalisoituvassa maailmassa, jossa todellisten haasteiden tunnistaminen, ratkaisujen kehittäminen ja kilpailukyvyn säilyttäminen edellyttävät niin liiketoiminnan, teknologian kuin ihmisten ymmärtämistä.

Knowit Insightissa olemme asiakkaidemme liikkeenjohdon muutostyön kumppaneita. Suomen yksikössämme on vajaa 30 kovan luokan asiantuntijaa auttamassa yrityksiä ja organisaatioita rakentamaan kannattavaa, vastuullista ja muutoksiin sopeutuvaa liiketoimintaa. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Operational Excellence -tiimimme vahvistukseksi kokenutta Manageria / Senior Manageria.


Mistä tehtävässä on kyse?

Roolisi ja tiimisi työ rakentuu erilaisten asiakkaiden toimitusketjun kehitysprojektien ympärille. Työskentelet yhdessä kollegoidesi ja asiakkaiden kanssa tunnistaen, suunnitellen ja toteuttaen muutoshankkeita toimitusketjun optimoimiseksi. Tehtävämme on hahmottaa asiakkaillemme toimitusketjun hallinnan kokonaiskuva sekä vaikutus liiketoimintaan. 

Roolisi onkin sukeltaa nopeasti erilaisiin liiketoimintaprosesseihin ja -ongelmiin vaihtelevilla toimialoilla. Tavoitteenasi on pureskella kokonaisuutta yhdessä asiakkaan kanssa, sekä konkretisoida ja paketoida se toteutettaviksi projektiksi. Täten vahva projektipäälliköllinen ote sekä vastuu projektin etenemisestä ja tuloksista kuuluvat myös työpöydällesi.

Olet aktiivisesti mukana asiakkuuden kaikissa vaiheissa, alkaen alkukartoituksista aina pitkäaikaiseen asiakassuhteen ylläpitämiseen. Tuot oman panoksesi myyntiprosessiin olemalla aiheasiantuntija, sekä kyselemällä, haastamalla ja tuomalla asiakaslähtöistä ajattelua osaksi koko toimintaa. Tämän lisäksi omalla asiantuntijuudellasi olet mukana kehittämässä Knowit Insightin palveluita jatkuvasti muuttuvassa asiakasympäristössä. 

   

Mitä toivoisimme työkalupakistasi löytyvän

Me knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä eli Makereita; teemme sen mitä lupaamme ja suurella sydämellä. Olemme ylpeitä tekemisestämme ja asiantuntijuudestamme.

Maker-asenteen lisäksi toivoisimme sinulta vahvaa ymmärrystä toimitusketjujen hallinnasta, uskallusta katsoa tulevaan ja haastaa mennyttä, sekä näkemystä suunnitella asiakkaidemme tuottavuutta kasvattavia ratkaisuja.

Lisäksi, toivoisimme että:

  • Sinulla on jo +8 vuoden edestä kokemusta toimitusketjun hallinnasta ja kehitysprojekteista, erityisesti globaalissa kontekstissa
  • Vahva ymmärrys toimitusketjujen hallinnasta sekä eri organisaatioiden ja liiketoimintamallien menestystekijöistä
  • Kykyä tehokkaaseen muutosjohtamiseen asiakasorganisaatioissa sekä taitoa kommunikoida monitahoisia asioita ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi
  • Omaat proaktiivisen, avoimen ja asiakaslähtöisen työskentelyotteen sekä viihdyt tiimikeskeisessä työympäristössä
  • Olet lähestymiseltäsi analyyttinen sekä faktapohjainen dataan perustuva päätöksenteko on sinulle ominaista
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot suomen- ja englanninkielellä

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme matala organisaatio ja meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille rento, toimiva ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden Slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimistotilat Helsingin keskustassa sekä ergonomiset työvälineet. Tämä rooli on vakituinen ja kokopäiväinen ja meillä on mahdollista työskennellä hybridimallilla. Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme. Monipuolinen asiakastyömme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen, sekä pääset aidosti vaikuttamaan ja muokkaamaan tulevaisuuden palveluitamme. 

 

Jutellaanko lisää?

Jos yllä kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Annastiinaan, löydät hänen yhteystietonsa alta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Annastiina Korpi
Talent Acquisition Partner
Alkuun