SharePoint / M365 -kehittäjä

Grow. Make a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Experiencen kasvavaan devaaja-yhteisöömme SharePointM365-kehittäjiä vahvistamaan tiimejämme.

Experience-yksikössämme on yli 50 asiantuntijan tiivis porukka, ja olemme erikoistuneet toteuttamaan laadukkaita ja vaikuttavia digitaalisia kokemuksia liiketoiminnan tarpeet huomioiden. Olemme ylpeitä roolistamme digitaalisten kokemuksien luomisessa, ja kädenjälkemme verkkopalveluissa ja sivustoissa näkyy mm. WWF:lle, Business Finlandille, Amos Rexille, Visit Finlandille, HSY:lle, Suomen luonnonsuojeluliitolle, Design Forum Finlandille, sekä Mandatum Lifelle tehdyssä työssämme.


Minkälaista devaajaa etsimme ja minkälaisen tehtäväkentän tarjoamme?

Yksi ydinosaamisistamme on Microsoftin tuoteperheen kollaboraatiotyökalut (Teams, SharePoint) ja sinun roolisi sekä tiimimme työ rakentuu teknisten ratkaisujen toteuttamiseen näiden sovelluksien päälle. Asiakasprojektimme käsittävät esimerkiksi erilaisia viestinnän palvelukokonaisuuksia, intranet-ratkaisuja sekä dokumentinhallinnan työkaluja, ja näistä hyvä case-esimerkki on Teollisuusliiton intranet-projekti, jossa toteutimme mobiilioptimoidun ja saavutettavan viestintäkanavan koko organisaation avoimeen käyttöön. Tiimin työstä voit lukea tarkemmin täältä.

Tiimissämme pääset tekemään töitä erilaisissa ja näkyvissä asiakasprojekteissa lahjakkaiden ammattilaisten ja ykkösluokan tiimikaverien kanssa. Toivomme, että sinuun on sisäänrakennettuna halu kehittyä ja kehittää itseäsi, sillä se on myös iso meitä yhdistävä tekijä tiimissämme.

Tiimissämme tehtävät ovat monipuolisia, ja kaikessa ei luonnollisestikaan tarvitse olla mestari, mutta jos sinun työkalupakistasi löytyy osaamista joltain seuraavista osa-alueista, niin saatat olla etsimämme uusi työkaveri.

  • SharPoint ja Teams -ratkaisut
  • SharePoint Framework (SPFx)
  • React & TypeScript
  • Microsoft Graph
  • Power Platform (etenkin Power Automate ja Power Apps)
  • Azuren julkipilviympäristöt ja työkalut (esimerkiksi Azure Functions)

Asiakasprojekteistamme johtuen toivomme myös sinun olevan mukavuusalueellasi jos työkielenä on sekä suomi, että englanti. Uramielessä tämä voisi olla sinun tilaisuutesi, jos sinulla on n. parin vuoden verran hands-on kehitystaustaa M365-ratkaisujen parista.

Muita buzzwordeja roolin ja tiimin ympäriltä: M365, PowerShell, IDM-ratkaisut


Mitä tarjoamme sinulle?

Me Knowitilla arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti -osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on devaajana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana. Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, meillä rento ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo.

Halutessasi työn voi tehdä meillä paikkariippumattomasti juuri sieltä, missä tekijä, tietokone ja nettiyhteyskin ovat. Kotikonttoriarjen oheen tarjoamme toki myös modernit toimitilat Helsingin keskustassa. Näköalapaikkoja emme keskustan tiheän rakennuskannan vuoksi tohdi luvata, mutta uskallamme sanoa projektien ja tiimin olevan sen verran mainiot, että mieluummin niiden parissa päivänsä viettää kuin tuijottelisi ikkunasta ulos. Helsingin lisäksi meillä on toimistot myös Tampereella, Turussa sekä Oulussa.

Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.


Kiinnostuitko?

Jos yllä runoiltu osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteitesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Specialist Topias Niinivaaraan, jonka yhteystiedot löytyvät urasivuiltamme.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!


Topias Niinivaara
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun