Lead Consultant (Data & Marketing)

Grow. Make a difference. Together.

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutostensa matkoilla.

Knowit Experiencellä luomme vaikuttavia asiakaskokemuksia ja digitaalisia palveluita datan, teknologian ja designin avulla. Olemme erikoistuneet toteuttamaan laadukkaita ja vaikuttavia digitaalisia kokemuksia liiketoiminnan tarpeisiin. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme Lead Consultant (Data & Marketing) / Digi Strategistia. 


Tässä tehtävässä toimit johtavana konsulttina dataohjautuvan asiakaskokemuskehityksen saralla erilaisissa verkkopalveluasiakasprojekteissamme. Katsot niin sanotusti isompaa kokonaiskuvaa ja tuot asiakkaillemme ymmärrystä siitä, miten datasta saadaan lisäarvoa verkkopalveluiden kehitykseen ja miten toimia dataohjautuvasti päätöksenteossa. 

Mitä vastuullasi on ja työpöydältäsi muun muassa löytyy:

 • Tulosten ja datan esittäminen vakuuttavasti erilaisille sidosryhmille sekä workshoppien vetämistä ja fasilitointia
 • Digitaalisen käyttäjäkokemuksen ja asiakaspolkujen analysointi ja optimointi
 • Toimit strategisessa roolissa asiakkuuksissa, sillä autat asiakkaitasi toimimaan enemmän dataohjautuvasti digitaalisissa kanavissa ja generoimaan lisää myyntiä
 • KPI:den asettamista sekä dataohjattujen analyysien ja ehdotusten tuottamista pohjautuen verkkoanalytiikkaan sekä digimarkkinointikanavien analytiikkaan
 • A/B-testauksen sekä kyselyiden suunnittelua ja raportoimista
 • Asetettujen tavoitteiden ja optimointitoimenpiteiden seuranta, raportointi ja jatkokehitys
 • Toimit substanssiasiantuntijana myynti- ja tarjoustyössä sekä pääset työskentelemään laaja-alaisen asiakaskunnan ja toimialojen parissa

Työkalut sekä markkina ympärillämme muuttuu jatkuvasti, ja siksi toimintamme onnistuminen vaatii jatkuvaa tiedon jakamista, itsensä kehittämistä sekä oivaltamista. Täten työskenteletkin poikkitoiminnallisesti erilaisten asiantuntijoiden kanssa sekä tiiviissä yhteistyössä muiden Nordic-tiimien ja -kollegoiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Me Knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä; teemme sen mitä lupaamme ja suurella sydämellä. Kaikessa ei luonnollisestikaan tarvitse olla mestari, mutta jos sinun työkalupakistasi löytyy osaamista seuraavilta osa-alueilta, saatat olla etsimämme uusi kollega.

 • Vähintään kolmen vuoden kokemus digimarkkinoinnin tehtävistä, erityisesti markkinointitoimistosta
 • Aiempaa kokemusta projektinhallinnasta digimarkkinoinnin parissa
 • Sydämesi sykkii analytiikalle ja dataohjautuvuudelle sekä olet kiinnostunut uusimmista web-analytiikan ja markkinoinnin teknologioista
 • Kokemusta raporttien suunnittelusta ja rakentamisesta, dashboard-osaaminen plussaa
 • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä asiakkaiden, tiimikavereiden ja eri sidosryhmien kanssa
 • Kokemusta web-analytiikkatyökaluista (Google Analytics, Google Data Studio/Looker Studio, Google Tag Manager, Piwik Pro, Hotjar) sekä markkinointityökaluista (some, SEO, tms.)
 • Olet aikaansaava, proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen


Miksi Knowit?

Olemme matala organisaatio ja meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille mukava ja toimiva työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden Slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimistotilat Helsingissä, sekä ergonomiset työvälineet. Meillä on mahdollisuus työskennellä hybridimallilla.

Kyseinen rooli on vakituinen ja kokopäiväinen, minkä lisäksi tarjoamme kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Liittyessäsi joukkoomme pääset työskentelemään kokeneiden ja mukavien työkavereiden kanssa yhteisössä, jossa ketään ei jätetä yksin – sparrailukaveri löytyy aina tarvittaessa, ja yhteen hiileen puhaltaminen on toimintamme ytimessä. Pääset tekemään yhteistyötä monipuolisesti erilaisten ammattilaisten kanssa. Läheisimmät työkaverisi koostuvat esimerkiksi käyttökokemuksen ja sisältöjen suunnittelijoista ja konsulteista sekä teknisistä kehittäjistä.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos koet, että tämä on seuraava mahdollisuutesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista kohdista, kuulisimme erittäin mielellämme sinusta lisää! Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Annastiinaan, jonka yhteystiedot löydät alta.

Annastiina Korpi
Talent Acquisition Partner
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun