Lead Automation Architect

Grow. Create a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme, testaamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Solutionsin kasvavaan testaus ja laadunvarmistus -yhteisöömme erityisesti Robot Frameworkin tuntevaa Lead Automation Architectia vahvistamaan tiimiämme, ja asiakasprojektiemme vastapainoksi kouluttamaan tulevia Robot Framework -osaajia.

Roolisi ja tiimisi työ Automation & QA -yksikössämme rakentuu asiakkaidemme bisneskriittisten digitaalisten palveluiden laadun varmistuksen pariin. Iso viipale viimeisen päälle laadukasta ohjelmistoa on, että mylly pyörii tasaisella varmuudella myös julkaisun sekä päivityksien jälkeen. Me Knowitilla olemme ylpeitä asiantuntijuudestamme sekä roolistamme asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeiden sovelluksien laadukkuuden varmistamisessa ja kehittämisessä. Olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla.


Minkälaisesta roolista on kyse?

Autat asiakkaitamme heidän teknisissä haasteissaan ja olet mukana valitsemassa sekä suunnittelemassa parhaita ratkaisuja sekä työkaluja asiakkaan testiautomaatioprojekteihin. Kouluttaminen on sinulla verissä ja olet halukas jakamaan Robot Framework ja testiautomaatio-osaamistasi muillekin, sekä asiakkaillemme että Knowitin omille asiantuntijoille. Olet myös kiinnostunut tukemaan myyntiämme osallistumalla myyntitapaamisiin ja rakentamalla asiakaskohtaisia automaatioesityksiä/-demoja.

Tiimimme ratkoo jatkuvasti asiakkaidensa ohjelmistokehityksen tehokkuuden ja laadun haasteita. Asiakkaamme ovat eri alojen merkittävimpiä toimijoita Suomessa – aina julkishallinnosta finanssialaan ja valmistavaan teollisuuteen. Roolissasi pääset osaksi liiketoimintamme ydintä ja osallistumaan sen kehittämiseen.

Kokemuksemme mukaan rooli on omiaan sinulle, jos 

  • Hahmotat hyvin koko ohjelmistokehityksen elinkaaren
  • Toimit tottuneesti DevOps-ympäristössä ja hallitset yleiset CI/CD työkalut
  • Omaat monipuolista kokemusta testiautomaatiosta ja sen työkaluista (erityisesti Robot Framework)
  • Olet kiinnostunut kehittämään asiakkaan liiketoimintaa ja olemaan mukana rakentamassa sitä tukevia palveluja yhdessä asiakkaan kanssa
  • Osaat hahmottaa parhaat tekniset toteutukset niin projekti- kuin asiakaskohtaisesti
  • Viihdyt kouluttajan roolissa ja tykkäät jakaa omaa osaamistasi muille
  • Olet tiimipelaaja ja nautit työstäsi osana taitavaa ja mukavaa tiimiä
  • Hallitset sujuvasti sekä suomen että englannin kielen
  • Seuraat ja olet kiinnostunut testiautomaation uusimmista trendeistä ja teknologioista, sekä jaat tätä tietoa meille muillekin
  • Kokemus ja kiinnostus ohjelmistorobotiikan ratkaisuista (RPA) ei ainakaan ole haitaksi

Asiakasprojekteistamme johtuen toivomme myös sinun olevan mukavuusalueellasi jos työkielenä on sekä suomi, että englanti.

Muita buzzwordeja roolin ja tiimin ympäriltä: Automation, Quality Assurance, test automation, Windows, Linux


Mitä tarjoamme sinulle?

Me Knowitilla arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti -osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on asiantuntijana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana, liittyi se sitten yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, meillä rento ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo, ja tiimikaveri on aina vähintään yhden slack-viestin päässä, jos hän ei satu istumaan viereisellä työpisteellä. Projektitiimimme työskentelevät usein asiakkaidemme toimitiloissa, minkä lisäksi tarjoamme modernit toimitilat Helsingin keskustassa. Näköalapaikkoja emme keskustan tiheän rakennuskannan vuoksi tohdi luvata, mutta uskallamme sanoa projektien ja tiimin olevan sen verran mainiot, että mieluummin niiden parissa päivänsä viettää kuin tuijottelisi ikkunasta ulos. Helsingin lisäksi meillä on toimistot myös Tampereella, Turussa sekä Oulussa.

Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.Kiinnostuitko?

Oletko sinä kenties seuraava Makerimme? Jos yllä oleva kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Sebastianiin, löydät hänen yhteystietonsa alta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Sebastian Stengård
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun