Avoin työpaikka

Lead Automation Architect

Knowit etsii testiautomaatiotiimiinsä kokenutta, erityisesti Robot Frameworkin kuin taskunsa tuntevaa asiantuntijaa osallistumaan sekä asiakasprojekteihimme että vastapainoksi kouluttamaan tulevia Robot Framework -osaajia.

Autat asiakkaitamme heidän teknisissä haasteissaan ja olet mukana valitsemassa sekä suunnittelemassa parhaita ratkaisuja sekä työkaluja asiakkaan testiautomaatioprojekteihin. Kouluttaminen on sinulla verissä ja olet halukas jakamaan Robot Framework ja testiautomaatio-osaamistasi muillekin, sekä asiakkaillemme että Knowitin omille asiantuntijoille. Olet myös kiinnostunut tukemaan myyntiämme osallistumalla myyntitapaamisiin ja rakentamalla asiakaskohtaisia automaatioesityksiä/-demoja.

Pääset mukaan Knowitin kovaan mutta kivaan tiimiin, joka ratkoo jatkuvasti asiakkaidensa ohjelmistokehityksen tehokkuuden ja laadun haasteita. Asiakkaamme ovat eri alojen merkittävimpiä toimijoita Suomessa – aina julkishallinnosta finanssialaan ja valmistavaan teollisuuteen. Roolissasi pääset osaksi liiketoimintamme ydintä ja osallistumaan sen kehittämiseen. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa, mutta työtehtävä edellyttää usein myös työskentelyä asiakkaidemme tiloissa (pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla).

Kokemuksemme mukaan rooli on omiaan sinulle, joka

  • Hahmotat hyvin koko ohjelmistokehityksen elinkaaren
  • Toimit tottuneesti DevOps-ympäristössä ja hallitset yleiset CI/CD työkalut
  • Omaat monipuolista kokemusta testiautomaatiosta ja sen työkaluista (erityisesti Robot Framework)
  • Olet kiinnostunut kehittämään asiakkaan liiketoimintaa ja olemaan mukana rakentamassa sitä tukevia palveluja yhdessä asiakkaan kanssa
  • Osaat hahmottaa parhaat tekniset toteutukset niin projekti- kuin asiakaskohtaisesti
  • Viihdyt kouluttajan roolissa ja tykkäät jakaa omaa osaamistasi muille
  • Olet tiimipelaaja ja nautit työstäsi osana taitavaa ja mukavaa tiimiä
  • Hallitset sujuvasti sekä suomen että englannin kielen
  • Seuraat ja olet kiinnostunut testiautomaation uusimmista trendeistä ja teknologioista, sekä jaat tätä tietoa meille muillekin

+ Kokemus ja kiinnostus ohjelmistorobotiikan ratkaisuista (RPA) ei ainakaan ole haitaksi

Grow, Create a difference, Together

Meillä saat mukavat ja osaavat tiimikaverit! Kehitämme jatkuvasti yhdessä omaa toimintaamme ja työtapojamme. Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja toimivat edut, kuten lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, erikoislääkäritasoiset työterveyspalvelut sekä hammashoidon vuositarkastuksen. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla. Me Knowitilla arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta. Tuemme osaamisesi kehittämistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen. Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa.

Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi
Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Henri Grönblom, Head of Lead Consulting, henri.gronblom(a)knowit.fi, puh. +358 40 849 6298
Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

Mukaan tiimiin?

Lähetä profiilisi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole suoraan yhteydessä Noraan tai Henriin! Huom! Heinäkuun aikana lähetettyihin hakemuksiin vastaamme elokuussa, viimeistään 10.8.2020.


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 400 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun