Avoin työpaikka

Junior UI/UX Designer

Knowit Experience etsii uransa alkuvaiheilla olevaa UI/UX-suunnittelijaa tiimiinsä Helsingin Punavuoreen. Etsimme henkilöä, joka auttaa kehittämään asiakkaidemme asiakaskokemusta ja liiketoimintaa digitaalisissa kanavissa, kansainvälisesti.

Me Knowitilla uskomme, että asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa voi kasvattaa yhdistämällä laadukkaan asiakaskokemuksen ja toimivan teknologisen ympäristön tehokkaasti dataa ja älykkäästi uutta teknologiaa hyödyntäen. Tuemme osaamisesi kehittämistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

Olet etsimämme henkilö jos

  • sinulla on jo jonkin verran kokemusta erilaisista käyttäjälähtöisen suunnittelun työkaluista
  • hallitset yleisimmät suunnitteluohjelmistot ja hahmotat kokonaisuuksia
  • tunnet palavaa halua rakentaa visuaalisesti kauniita ja helppokäyttöisiä kokonaisuuksia
  • puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia ja suomea
  • sinulla on verkkopalveluiden kehittämiseen soveltuva koulutus tai olet opintojesi loppumetreillä
  • olet tiimipelaaja ja nautit yhteistyöstä taitavan ja mukavan web-tiimimme kanssa.

Laskemme eduksesi myös mahdollisen osaamisen verkkokauppa-alustoista ja julkaisujärjestelmistä. Olet kiinnostunut seuraamaan teknologiaa ja kehittämään omaa osaamistasi.

Me Knowit Experiencellä arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta. Yli 600 henkilön pohjoismaisessa organisaatiossamme sinulla on erinomaiset kehitysmahdollisuudet ja työssäsi pääset toimimaan alansa johtavien yritysten, kansainvälisten asiakasprojektien ja parhaiden asiantuntijoiden kanssa.


Lisätietoja:

Kim Aalto, Head of CX, Knowit Experience, kim.aalto(a)knowit.fi, +358 050 310 0767

Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Mukaan tiimiimme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen portfoliosi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan.


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme: www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet

Sijainti Helsinki
Aihe Experience
Liiketoiminta-alue Experience
Jaa
Alkuun