Avoin työpaikka

Junior testiautomaatiokehittäjä

Junior testiautomaatiokehittäjä pääkaupunkiseudulle

Hei sinä joka olet kiinnostunut ohjelmistotestauksesta ja laadunvarmistuksesta, haluaisitko oppia lisää?

Junior testiautomaatiokehittäjänä toimit osana Knowitin testiautomaatiotiimiä auttaen asiakkaitamme heidän teknisissä haasteissaan. Opit kehittämään automaatiota, työkaluja ja ajoalustoja. Olet kenties vasta valmistunut tai valmistumassa ja olet opiskelujen kautta tutustunut ohjelmistotestaukseen. Sinulla on myös halua ja motivaatiota kehittyä testiautomaatio-osaajaksi. Luonteeltasi olet ongelmanratkaisija ja tartut uusiin haasteisiin innolla. Suurin osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudulla, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa omissa toimitiloissamme Punavuoressa. Työskentelemme suomen ja englannin kielellä.

Mitä opit meillä?

Tehtävässä opit testiautomaatiota ja ohjelmistorobotiikkaa sekä eri automaatiotyökaluja, kuten esim. Robot Framework, UiPath sekä ohjelmointia/skriptausta (esim. Python, C++, Java). Opit yleisimmät käyttöjärjestelmät (Windows, Unix/Linux). Tutustut DevOps ja CI-työkaluihin, kuten Jenkins. Opit käyttämään testauksenhallintatyökaluja ja pystyttämään automaatiotestausjärjestelmiä. Jatkossa syvennät osaamistasi ja kehityt itsenäiseksi osaajaksi ja asiakkaidemme tärkeimmäksi tueksi.

Tervetuloa Knowitille

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Asiantuntijamme tarjoavat sinulle apua ja tukea kehittyessäsi testiautomaation huippuosaajaksi. Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Timo Vikgren, Service Manager, Test Automation, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308.

Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta 23.10.2017 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun