Avoin työpaikka

Junior Python-osaaja

Junior Python-osaaja automaatiotestauksen tai ohjelmistorobotiikan tehtäviin.

Onko sinulla Python-osaamista ja halua kehittyä automaatiotestauksen ammattilaiseksi? Oletko vastavalmistunut IT-alan huipputekijä, jolla on asenne kohdallaan ja intoa päästä mielenkiintoisten projektien pariin? Etsimme Junior Python-osaajaa kehittymään joko automaatiotestauksen tai ohjelmistorobotiikan tehtäviin suureen kansainväliseen yritykseen. Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää!

Tässä tehtävässä tulet toimimaan erilaisissa automaatiotestaukseen liittyvissä asiakasprojekteissa sekä kehittämään testausautomaatiota ja laadunvarmistusta tehokkaammaksi sekä tuottavammaksi. Työnkuvasi vaihtelee projektikohtaisesti ja sinun on mahdollista viedä osaamistasi vahvemmin joko automaatiotestauksen tai ohjelmistorobotiikan suuntaan. Tulet työskentelemään konsulttina myös asiakkaiden tiloissa ja saat asiantuntevan tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Myös asiakkaiden toimitilat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.


Ideaalihakijamme on vastavalmistunut IT-alalta tai viimeistelemässä opintojaan. Sinulla on aiempaa kokemusta Pythonista joko työn tai harrastuneisuuden kautta ja haluat kehittää taitojasi lisää. Olet kiinnostunut erityisesti automaatiotestauksesta ja roolista, jossa pääset aidosti tuottamaan asiakkaille lisäarvoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen sekä aktiivinen ja uusien teknologioiden oppiminen sujuu sinulta nopeasti. Kommunikoit myös sujuvasti suomen ja englannin kielellä.


Etsimällämme henkilöllä on:

  • Korkeakoulutausta IT-alalta
  • Aiempaa kokemusta Pythonista
  • Mielenkiintoa automaatiotestausta kohtaan
  • Oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksesi, jos sinulla on aiempaa kokemusta automaatiotestauksesta ja tunnet Robot Frameworkin. Arvostamme kokemusta myös muista ohjelmointikielistä (esim. C++, Java) tai web-teknologioista.

Tämä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään asiantuntijaorganisaatiossa osaavien ja mukavien kollegoiden parissa, kansainvälisessä yrityksessä. Lisäksi tehtävässä tarjotaan jatkuva mahdollisuus itsensä ja oman osaamisensa kehittämiseen.

Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Timo Vikgren, Service Manager, Test Automation, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308.


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!


Knowit Oy on konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään hyödyntämällä vahvaa ICT-osaamistaan ja toimimalla lähellä, innovatiivisesti ja liiketoimintakeskeisesti. Suomessa Knowitin palvelutarjontaan kuuluvat testaus ja laadunvarmistus, digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ratkaisut sekä asiakaskohtaisten ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpito. Knowit toimii Pohjoismaissa yli 1800 työntekijän voimin, ja se on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun