Junior Data Consultant

Grow. Make a difference. Together.

Muotoilemme, rakennamme ja ylläpidämme kestäviä tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja - We are Makers of sustainable future


Nouseeko niskakarvasi pystyyn innostuksesta, kun joku mainitsee sanat data ja analytiikka? Kiiltääkö silmissäsi haave päästä rakentamaan uraasi modernin data ja analytiikka tekemisen parissa? Jos vastaus näihin on kyllä, niin tästä saattaa löytyä ratkaisusi! Etsimme nimittäin nyt opintojensa loppuvaiheessa olevaa tulevaisuuden talenttia Junior Data konsultiksi.

Tulisit osaksi mahtavaa Data & Analytiikka tiimiämme, joka on levittäytynyt Tampereen, Helsingin ja Turun toimistoillemme. Emme tavoittele pikaonnistumisia vaan me Knowitilla pyrimme olemaan asiakkaidemme luotettu kumppani. Ohjaamme heitä matkassa kohti data-driven kulttuuria ja luomalla älykkäitä ratkaisuja, jotka vastaavat liiketoiminnan haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Autamme asiakkaitamme työvälineiden ja teknologioiden valinnasta ja tarpeiden määrittelystä alkaen toteutuksen kautta aina muutosjohtamiseen asti. Se mitä tämä tarkoittaa käytännössä niin voit vaikka vilkaista kuinka Nordic Lightsia autettiin kasvamaan dataohjautuvaksi organisaatioksi.

 
Mitä tehtävänkuvaasi sisältyy

Junior Data konsulttina olet mukana muuntamassa asiakkaidemme informaatiota lisäarvoa tuottaviksi insighteiksi. Eli toisin sanoen ratkot sekä tartut toimeen, kun edessäsi on erilaisia data- tai analytiikkahaasteita.

  • Pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa ja kehittymään konsulttina
  • Toimit osana tiimiämme, joten pääset oppimaan parhaimpia käytäntöjä kokeneemmilta ja jakamaan myös omaa osaamistasi muille
  • Syvennät osaamistasi datan mallinnuksessa, analytiikan hyödyntämisessä ja luot asiakkaille arvokkaita visualisointeja
  • Olet osana meidän osaavaa tiimiä ja yhdessä tehden ratkaisemassa sekä luomassa tulevaisuuden kestäviä dataratkaisuja

  Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan kevään aikana osa-aikaisesti ja esimerkiksi kesän aikana voit tehdä lopputyötäsi ja valmistuttuasi jatkaa kokoaikaisena. Pystymme myös osaamisesi, toiveittesi ja opintojesi mukaan muokata tehtävänkuvaa sinulle sopivaksi.


  Mitä toivomme uudelta työkaverilta?

  Me knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä eli Makereita; teemme sen mitä lupaamme ja suurella sydämellä. Olemme ylpeitä tekemisestämme ja isosta asiantuntijuudestamme.  Maker-asenteen lisäksi toivoisimme alla olevia taitoja löytyvän työkalupakistasi:

  • Itsenäistä työotetta ja hyviä arjen hallintataitoja
  • Hyvää kommunikointikyvykkyyttä sekä suomeksi että englanniksi
  • Proaktiivista asennetta osaamisen kehittämisen, arjen sujuvuuden ja tarvittavan tiedonhakemisen suhteen
  • Osaamista tai ainakin vahvaa halua kehittyä huippuosaajaksi joissakin seuraavista osa-alueista:
   • Analytiikkaratkaisut: Tableau, Power BI
   • Datakielet: Python, SQL
   • Dataratkaisut ja -alustat: Azure, AWS, Snowflake, dbt

  Ennen kaikkea emme etsi valmista osaajaa vaan se millä voit korvata vuosien työkokemuksen, on innokas asenteesi sekä motivaatiosi oppia uutta ja rohkeasti sukeltaa analytiikan maailmaan! 


  Mitä puolestaan me tarjoamme

  Knowit tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden päästä loistamaan meidän Data & Analytiikka tiimissä sekä samalla laajentamaan ja syventämään osaamistasi alan kovimpien asiantuntijoiden joukossa. Pohjoismaissa olemme yksi johtavimpia data ja analytiikka ratkaisujen toimijoita ja siksi myös ylläpidämme vahvasti korkeatasoista partneruuttamme markkinoiden parhaimpien teknologioiden kanssa kuten Tableau, Microsoft eli PowerBI ja Azure, Snowflake sekä AWS.

  Olemme matala organisaatio ja meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille rento, toimiva ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden Slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimistotilat Helsingissä, Tampereella ja Turussa, sekä ergonomiset työvälineet, ja meillä on mahdollista työskennellä sinulle sopivalla hybridimallilla. Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

  Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme. Monipuolinen datatekemisemme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen, sekä pääset aidosti vaikuttamaan ja muokkaamaan tulevaisuuden datatoimintaamme.

   

   Herätimmekö kiinnostuksesi?

   Oletko sinä kenties seuraava Makerimme? Jos yllä oleva kuvaus nappasi ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin pistä hakemusta tulemaan, sillä me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.2.2023.

   Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Annastiinaan, löydät hänen yhteystietonsa alta.

   Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

   Annastiina Korpi
   Talent Acquisition Partner
   email iconJaa sähköpostitse
   Alkuun