Avoin työpaikka

Junior C++ Developer


Onko sinulla C++ -osaamista ja halua kehittyä ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi? Oletko vastavalmistunut tai valmistumassa oleva, jolla on asenne kohdallaan ja intoa päästä mielenkiintoisten projektien pariin? Etsimme Junior C++ -osaajaa kehittymään ohjelmistokehityksen tehtäviin sulautettujen järjestelmien hankkeissa suureen kansainväliseen yritykseen Hyvinkäälle. Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Mitä opit meillä?

Tässä tehtävässä pääset kehittymään ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi osana Knowitin kokenutta ohjelmistokehitystiimiä asiakasprojekteissa. Tulet työskentelemään konsulttina asiakkaiden tiloissa. Meillä saat asiantuntevan tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Jatkossa syvennät osaamistasi ja kehityt itsenäiseksi osaajaksi ja asiakkaidemme tärkeimmäksi tueksi.

Mitä odotamme sinulta?

Unelmiemme hakemuksesta löytyy aiempaa kokemusta sovelluskehityksestä, esimerkiksi opintojen ohella tehdyistä harrasteprojekteista. Olet kiinnostunut sulautetuista järjestelmistä, eikä C++ kehityskielenä ole täysin uusi tuttavuus. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti omien projektien parissa, kuitenkin hyödyntäen koko tiimin osaamista. Luonteeltasi olet ongelmanratkaisija ja tartut uusiin haasteisiin innolla.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Korkeakoulutausta IT-alalta
 • Kokemusta C++ ohjelmoinnista
 • Oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
 • Hyvät vuorovaikutustaidot
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Grow. Create a Difference. Together.

  Tämä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään asiantuntijaorganisaatiossa osaavien ja mukavien kollegoiden parissa, kansainvälisessä yrityksessä. Lisäksi tehtävässä tarjotaan jatkuva mahdollisuus itsensä ja oman osaamisensa kehittämiseen.

  Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi
  Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

  Lisätietoja

  Lisätietoja avoimesta paikasta antavat:

  Markku Degerholm, Senior Software Architect and Team Leader, markku.degerholm(a)knowit.fi, puh. +358 44 563 9408
  Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

  Mukaan tiimiimme?

  Lähetä hakemuksesi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole yhteydessä suoraan Noraan tai Markkuun!


  Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

  Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme: www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet

  Sijainti Hyvinkää
  Aihe Solutions
  Liiketoiminta-alue Solutions
  Jaa
  Alkuun