Avoin työpaikka

Junior Automation Developer (Python)

Grow. Make a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme, testaamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Solutionsin kasvavaan testaus ja laadunvarmistus -yhteisöömme Junior Automation Developeria vahvistamaan tiimejämme.

Roolisi ja tiimisi työ Automation & QA -yksikössämme rakentuu asiakkaidemme bisneskriittisten digitaalisten testausautomaation ja automaatioympäristöjen pariin. Iso viipale viimeisen päälle laadukasta ohjelmistoa on sen kyky kestää kuormitusta, ja että mylly pyörii tasaisella varmuudella myös julkaisun sekä päivityksien jälkeen. Me Knowitilla olemme ylpeitä asiantuntijuudestamme sekä roolistamme asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeiden sovelluksien laadukkuuden varmistamisessa ja kehittämisessä. Olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla.


Minkälaista Junior Automation Developeria ja tiimikaveria etsimme?

  • Jaat meidän kiinnostuksemme modernin testiautomaation äärellä. 
  • Osaavien ja lahjakkaiden ammattilaisten kanssa työskentely on sinulle tärkeää. Automaation, testauksen ja laadunvarmistuksen suhteen meiltä löytyy alan kovinta osaamista ja sen myötä - yhtään nöyristelemättä - erittäin hyvät mahdollisuudet kehittää ja ylläpitää työmarkkinan tarpeita vastaavaa ammattiosaamistasi. 

Mitä taitoja ja ominaisuuksia toivomme sinulta?

Meidän tiimissä tehtävät ovat monipuolisia, ja kaikessa ei luonnollisestikaan tarvitse olla valmiiksi mestari. Voit hyvin olla kehittäjäurasi alkuvaiheilla, ja jos sinulla löytyy alla olevia taitoja sekä ominaisuuksia, niin saatat hyvin olla etsimämme uusi työkaveri.

  • Sinulla on jo hieman kokemusta ohjelmistokehityksestä Pythonilla (JavaScript, React tai SQL on eduksesi)
  • Olet tiimipelaaja ja nautit työstäsi osana taitavaa ja mukavaa tiimiä
  • Olet motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi
  • Olet mukavuusalueellasi, kun työkielenä on sekä suomi että englanti

Eduksesi katsomme myös, jos sinulla on aiempaa hands-on kokemusta, taustaa tai kiinnostusta laadunvarmistuksen parista.

Muita buzzwordeja roolin ja tiimin ympäriltä: Automation, Quality Assurance, Test Automation, Windows, Linux


Mitä tarjoamme sinulle?

Me Knowitilla arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti -osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on asiantuntijana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana, liittyi se sitten yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, meillä rento ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo, ja tiimikaveri on aina vähintään yhden slack-viestin päässä, jos hän ei satu istumaan viereisellä työpisteellä. Projektitiimimme työskentelevät usein asiakkaidemme toimitiloissa, minkä lisäksi tarjoamme modernit toimitilat Helsingin keskustassa. Näköalapaikkoja emme keskustan tiheän rakennuskannan vuoksi tohdi luvata, mutta uskallamme sanoa projektien ja tiimin olevan sen verran mainiot, että mieluummin niiden parissa päivänsä viettää kuin tuijottelisi ikkunasta ulos. Helsingin lisäksi meillä on toimistot myös Tampereella, Turussa sekä Oulussa.

Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.


Kiinnostuitko?

Jos yllä runoiltu osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteidesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Toivottavasti kuulemme sinusta pian. Huomioithan, että prosessi käynnistyy vasta kesälomien jälkeen elokuussa, joten palaamme silloin suuntaasi!

Iida Kalanti
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Alkuun